До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Проявіть свою яскравість: нова серія українського бренду Feb

Український бренд Feb продовжує захоплюватися яскравими кольорами та спостерігати за енергією, яку вони в собі несуть.

Реклама

Vibrant — це нова серія бренду, яка складається з шести виробів і містить кардигани, жилети й топи. Кожна модель прикрашена блискучими ґудзиками та контрастними рюшами. Окрім акцентів на кольорі, Feb також звертається до виняткової ручної роботи в оздобленні виробів та приділяє максимум уваги деталям.

Натхнена ідеєю яскравості та оптимізму, ця серія розповідає історію юності та мрій, грайливості та передчуття літа. Попри будь-що, ми все ще можемо порушувати правила, радіти життю та говорити "так!" викликам і новим можливостям.

"Наша колекція виникла з поняття прихованого дорогоцінного каміння. Скажімо, каміння, яке ще не знайдено в надрах землі, або блискучої перлини, яка формується всередині мушлі, — зазначає співзасновниця Feb Вікторія. — Ми ж закликаємо не ховати скарби, а насолоджуватися їхнім сяйвом прямо зараз. Наші блискучі ґудзики та різноколірні рюші видно одразу, тож і не варто відмовляти собі у задоволенні проявляти свою яскравість, індивідуальність та справжнє "я"".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.