КУПИТИ КВИТКИ

Італійські канікули: дебютна колекція Єлизавети Юрушевої для ELY SHIVA

Київська підприємниця та it-girl Єлизавета Юрушева презентувала свою першу дизайнерську колекцію бренд ELY SHIVA дебютував з камерною презентацією, в межах якої авторка показала серію брючних костюмів і суконь, натхнених образом Джейн Біркін. Перша колекція ELY SHIVA була представлена 16 вересня напередодні Тижня моди в Мілані.

Реклама.

Основна ідея колекції — це втілення ніжності та витонченості в кожному образі, з особливою увагою до крою, форм, текстур і матеріалів. "Кожен виріб ELY SHIVA створений для того, щоб жінка відчувала себе впевненою, витонченою та сучасною," — коментує засновниця бренду Єлизавета Юрушева.

Серед ключових предметів колекції сезону весна-літо 2025 — мінісукні за модою 1960-х років, прикрашені делікатною аплікацією з квітів та італійським мереживом, а також парадні сукні з індійським шиттям ручної роботи.

Окрім естетичної місії, бренд підтримує важливі соціальні ініціативи: 10% від усіх онлайн-продажів будуть направлені на збір коштів для придбання медичного обладнання для Волинського обласного територіального медичного обʼєднання захисту материнства і дитинства.

Єлізавета Юрушева
Єлізавета Юрушева
Веня Брикалін та Єлізавета Юрушева
Веня Брикалін та Єлізавета Юрушева

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.