До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ода небу: нова літня капсула українського бренду Katimo

Український бренд Katimo представляє нову літню капсулу. Головним джерелом натхнення для її створення слугувало небо як символ мінливості та краси Світу.

Саме багатогранність і мінливість неба стала основою палітри кольорів нової капсули: різноманітні відтінки білого в комбінації з жовтим, рожевий меланж, що відсилає до кольору неба на заході сонця, а також графітовий синій як нагадування про нічний небосхил, осяяний місяцем та яскравими зорями.

Реклама

До нової капсули ввійшли літні, невагомі елементи: в’язані сукні в рубчик, широкі штани та сорочки вільного покрою, а також джинси кльош, спідниці, топ і сукня з уже знаковими для Katimo вив’язаними вручну деталями. Ключові речі дропу – складний арткорсет молочного кольору, а також лляна сукня, на об’ємних рукавах якої креативна команда бренду розмістила вишивку. Окрім цього, лінійка аксесуарів доповнилася панамами, а також сережками у вигляді гілки калини.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.