До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невимушена елегантність: нова колекція Miu Miu осінь-зима 2023/2024

Що задумала дівчина Miu Miu? Вона упевнено крокувала білою підйомною смугою Palais d’Iéna у привабливих кардиганах та великих куртках, уся жіночна, в туфлях-слінгбеках і відповідній сумочці, дивацько перекинутій через руку. Але зачекайте на хвилинку. Її волосся було трохи розпатлане, а колготки натягнуті поверх топу, і ... іноді вона не носила штанів? "Мені подобається це! Якби я була молодша, я б вийшла в трусиках!" — сказала Міучча Прада після показу, заливаючись сміхом.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Те, що ми бачили на подіумі було піднесенням повсякденного одягу на зразок того, що Міучча Прада і Раф Сімонс зробили в Мілані для Prada, але з позагендерним мотивом, на чолі з деякими зірковими моделями. Після сезону стриманої елегантності та скромної формальності — нової офіційної пристойності в одязі не дуже бурхливих 2020-х років — Miu Miu показали свою нову химерну колекцію, що транслює невимушену елегантність, під шалений джазовий саундтрек. Звичайно, тут були всі компоненти ввічливості: скромна приглушена колірна палітра, сміливий широкоплечий крій, ввічлива спідниця та стримане оздоблення поверхні. Але ця дівчина нікого не обманювала.

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

Колекція демонструвала невимушене ставлення покоління серіалу "Ейфорія" до сексуальності. Це ми бачили і серед гостей у перших рядах, одягнених у всілякі прозорі сукні з лелітками й лише бюстгальтери та трусики з логотипом Miu Miu під ними. Послання дизайнерки було підкріплене позастатевою філософією, яку Міучча Прада представила у Miu Miu за допомогою чоловічого кастингу (чоловіки справді принесли на вечірку штани). Завдяки своєму блискучому почуттю гумору колекція Miu Miu надихнула свою аудиторію, адже вона різко контрастувала з роком, що демонструє менш натхненну реальність. (Цей підхід, безумовно, ми бачили в колекції Prada у Мілані, яка відсилала до уніформи людей, які рятують світ: медицина, освіта, безпека.) Маючи це на увазі, зменшений силует Miu Miu та спокійні кольори також викликали почуття воєнного часу.

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

"Мені подобається приймати це зараз. Можливо, я надто уважно ставлюся до того, що відбувається довкола нас, але я не можу залишити моду як місце нісенітниці. У цьому є якесь хвилювання та сексуальність. Я думаю, ми маємо одягатися, щоб думати. І для того, щоб розпочати все спочатку", — сказала Прада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.