До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Ніжність мильної бульбашки: GASANOVA весна-літо 2025 про важливість кожної миті життя

Який вигляд може мати свято у час, коли вас щодня перевіряють на міцність? Бренд GASANOVA представив власне бачення краси та радості в епоху змін в межах Ukrainian Fashion Week. Колекція весна-літо 2025 стала нагадуванням, що атмосфера дитинства та безтурботності завжди доречна в думках, а за нагоди — і в образах.

Реклама

Для показу GASANOVA під керівництвом засновниці Ельвіри Гасанової обрали захований у зелені сучасний концертно-виставковий центр "Парковий". Під динамічним світлом софітів приблизно 500 гостей занурилися в атмосферу розкішного свята. Урочисті образи присутніх точно відповідали естетиці бренду — у них можна було сміливо вирушити на церемонію нагородження чи червону доріжку.

Такою є й нова колекція бренду сезону весна-літо 2025. Метою колекції стало відтворення радості та безтурботності дитинства, символом яких у GASANOVA обрали мильні бульбашки, розкладені подіумом як інсталяція.

Щоб відтворити відчуття легкості, образи колекції виготовили з шовку, прозорого шифону, штучної шкіри, паєток та біфлексу. Створені ефекти прозорості та переливу символізують неповторність кожної миті, яка виблискує у мильній бульбашці, перш ніж зникнути.

Напівкруглі форми, м'які лінії, деталі навколо шиї та стегон гармонійно використані у міні- та максісукнях для урочистих виходів. Драпірування та пір'я стали акцентними елементами, які підкреслили легкість та витонченість образів. Обшитий камінням декоративний шнур створив враження ювелірних прикрас, вбудованих просто в сукні. Не обійшлося й без жакетів, які стилізували згідно з "голим" трендом.

Photos: Volodymyr Bosak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.