До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Нескорені часом: нова колекція українського бренду A.M.G. весна-літо 2025

Український бренд A.M.G. презентує нову колекцію сезону весна-літо 2025, яка стала поєднанням характеру та сили, що ще більше підкреслює витонченість та жіночність. Головний акцент лінійки на чітких, маскулінних силуетах, а також увазі до деталей.

Реклама

Кожна колекція А.М.G. — про сучасну жінку, її характер, силу та невичерпну енергію. Одяг лише допомагає це правильно підкреслити й передати. І неважливо, чи це буде оверсайз-жакет, чи прозорий сарафан з мережива. "Головне, що в А.М.G. жінка відчуває себе вольовою та впевненою, але поряд з тим — витонченою", — зазначає засновниця бренду Альона Беттяр.

Основними кольорами колекції стали базові чорний, молочний, бежевий та блакитний. Особливу увагу приділили вибору натуральних тканин, а також зосередили на фактурах та бездоганному крої. Традиційно до колекції увійшли непідвладні плину тенденцій та часу костюми в різних виконаннях: класичні жакети в поєднанні зі штанами прямого крою, костюми з унікальної махри й бавовни та витончені в’язані комплекти ручної роботи.

Бренд неодноразово вражав новим поглядом на класичні речі, а його уявлення про елегантність — сміливе й різке, але водночас особисте та чуйне. Спокійна розкіш, що уособлює стиль і витонченість, — це вічні та нескорені часом речі, характерні для A.M.G.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.