До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мистецтво руху: нова капсульна колекція Katimō

Український бренд Katimo представляє нову капсульну колекцію під назвою Through the Dance. У ній марка продовжує досліджувати ідею дому та теплих зустрічей з рідними.

Реклама

Ідея дому скеровує естетику Katimō упродовж усього осінньо-зимового сезону. З прийдешніми святами дім перетвориться на локацію для теплих зустрічей з найближчими. Таке відчуття гостинності розкривається в м’яких текстурах вовни та шовку, відібраних для нової капсули з особливою ретельністю. Тактильні пухнасті фактури перетворюють прямі силуети на ошатне, але затишне вбрання.

Босоніжки з вовни альпаки на невисоких підборах спонукають не ходити навшпиньки, а ступати впевненим кроком. Спідниця-олівець, струмливі штани та лаконічні лонгсліви — позачасова база і втілення притаманного стилю Katimō дизайну. Бандажний топ підкреслює кожен рух тіла, а приглушена кольорова палітра увиразнює чистоту ліній і підкреслює універсальність капсули.

Кожен виріб нової капсульної колекції бренду можна стилізувати в ошатний, домашній або повсякденний образ, надягати вдень або ввечері, згідно з планами і настроєм. У будь-якому разі речам буде неодмінно притаманна тонка урочистість.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.