До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лаконічність та позачасовість: нова колекція українського бренду DAFF

Нова капсула бренду DAFF — про лаконічність, зручність, автентичність та стиль, адже саме такою, на думку бренду, має бути мода на щодень.

Реклама

December Capsule — це речі, натхнені актуальністю і потребою сьогоднішнього часу, які виручать вас у будь-якій ситуації та в будь-яку пору року. Акцент під час розроблення цієї капсули було зроблено на поєднанні простих та зрозумілих ліній, комфортних і якісних матеріалів.

Першою частиною капсули є верхній одяг, до якого увійшли короткі та довгі куртки оверсайз з оксамитовими комірами, що привертають особливу увагу своїм контрастним кольором і структурованою фактурою. У комплект до курток можна придбати шарф з вітро- та водонепроникної тканини.

Особливим елементом цієї капсули стала однобортна чорна шуба зі штучного хутра, яка буде ідеальною уніформою на щодень, доповнюючи як повсякденний, так і вечірній образ, зробивши його ошатнішим та витонченішим.

Друга частина капсули — це трикотажна лінія. Стримана палітра дозволяє гармонійно інтегрувати речі у будь-який гардероб, а найголовніше, що склад виробів не дозволить замерзнути у прохолодну пору року.

В одязі бренд цінує насамперед зручність та комфорт. Саме тому об'ємні куртки класичних відтінків, однотонні сорочки і трикотаж створюють відчуття затишку і впевненості. Окрім того, завдяки своєму крою такий одяг підходить абсолютно всім.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.