До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепло та безпека: нова колекція українського бренду MARCHI

Український бренд MARCHI презентує нову зимову колекцію, у якій втілені національні мотиви та очікування неминучої перемоги.

Реклама

Нова колекція пуховиків MARCHI не тільки вирішить питання тепла та комфорту, а й подарує відчуття душевної безпеки. Ключовий виріб лінійки – пуховик Winter Fall, об'ємний і ніжний, у теракотовому кольорі, наче вогонь, що зігріває.

У зимовій колекції втілилися мотиви атмосфери зимових Карпат та сила краси української природи. На створення принтів дизайнерів надихнули національна вишивка та історичний стиль українського костюму. Обереги та традиційні символи захисту у моделях нагадують про свободу і незалежність. Окрім пуховиків, до колекції також увійшли металеві штани і шовкові сукні.

Як завжди, вироби MARCHI вирізняються чудовою якістю й багатьма функціональними деталями. Пуховики виготовлені з плащової тканини з мембраною Arctic, що має водонепроникні, вологоутримувальні властивості та захищає від вітру. Світловідбивні канти в бічних швах, які підкреслюють контури тіла в темряві, – це не лише про моду, а насамперед про безпеку.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.