До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майбутнє вже зараз: що варто знати про український футуристичний бренд MILEROBOT

Український футуристичний бренд MILEROBOT було засновано рівно за день до повномасштабного вторгнення. Лише за рік бренд вийшов на міжнародний ринок, започаткував два виробництва в Україні й вдягнув знаменитостей міжнародного рівня. "У цьому квінтесенція українського незламного народу, — зазначають у бренді, — навіть попри будь-які загрози та небезпеки ми зберігаємо нескореність і впевненість, що в нас немає варіантів, окрім як впевнено рухатися далі та працювати задля перемоги".

Реклама

MILEROBOT — перший бренд футуристичного диджитал-одягу, згенерованого цілком в 3D і AI. Головна концепція компанії — на межі злиття майбутнього з первозданним, технологій та плоті. "Ми створили ілюзію злиття естетики людського тіла з елементами роботів. Обираючи MILEROBOT, ви можете відчути симбіоз технологічної сексуальності, впевненості, незламності та модернізовану версію себе", — кажуть у бренді.

Засновниця бренду Міа Льоро наголошує, що у кожному аспекті створення виробів лейтмотивом є глибока любов до жінок і захопленість їхньою сутністю та природою.

Боді названі іменами давньогрецьких богинь із цифровим індивідуальним кодом. У квітні 2023 року вийшла колекція нових суконь з назвою 5 ELEMENT. Її головна ідея полягає в тому, що жінка і є ідеальним удосконаленим елементом нашого всесвіту.

Метамода викриває зв'язок роботизації та її канонів із біологічними організмами. Саме тому вироби від MILEROBOT сугестивно впливають на глибокі переконання жінки щодо своєї досконалості, впевненості й могутності.

Засновниця бренду Міа Льоро
Засновниця бренду Міа Льоро

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.