До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 7 наймодніших речей квітня

Весну так і хочеться порівняти з юною дівчиною, мінливою у своїх настроях. І гардероб для такої непостійності потрібен відповідний від надійних речей до чогось легкого і романтичного. Ми заглянули в нові колекції українських дизайнерів та обрали речі, які прикрасять цей квітень.

Katsurina
Katsurina

Реклама

The One

Багато дівчат зізнаються, що якби їм довелося вибрати лише одну річ, то це були б джинси. Попри їхню популярність, знайти ідеальну пару складно. Засновниця бренду Cultnaked Мері Фуртас запропонувала свою пару, яка готова стати основою гардероба. "Ми працювали над The One упродовж всього минулого року, і саме тому вони стануть вашим найвірнішим супутником. Ці джинси наполегливо працюватимуть на вас. Вони гарантують ідеальну посадку, комфорт, довговічність і безмежні можливості для комбінування. Від-ранку-у-ніч", — розповідає дизайнерка.

На хмаринці

Українському бренду Katsurina в новій весняно-літній колекції вдалося знайти баланс між комфортом і легкістю, якої особливо хочеться з настанням перших теплих днів. Їхні ультралегкі стьобані куртки в пастельних відтінках надійно захищають від вітру, але водночас не обтяжують образ. Наш лідер — оверсайз-куртка, що нагадує хмаринку.

Ділова жінка

Офісна естетика не втрачає актуальності — працює з нею і бренд BAZHANE, надаючи силуету фірмової жорсткості та водночас чуттєвості завдяки акцентованим плечам та підкресленій талії.

На пуантах

Балетки не збираються залишати списки наймоднішого взуття, а дизайнери продовжують експериментувати з їхньою формою та декором. Так, для українського бренду АnnК точкою відліку стала уніформа справжніх балерин, а їхні балетки в ніжно-рожевому відтінку так і хочеться порівняти зі справжніми пуантами.

Кольоротерапія

Дизайнерка Люба Макаренко точно знає, як працювати з яскравими фарбами. Вона ніколи не обмежується нейтральною палітрою, а сміливо міксує салатовий із бузковим, а рожевий із червоним. У новій колекції засновниця SAYYA показала, як із того самого червоного можна збити зайвий драматизм, але залишити його життєрадісність. На допомогу їй прийшли повітряні силуети й несподівані поєднання з іншими кольорами. До речі, під час роботи над колекцією вона надихалася роботами Девіда Гокні.

У пошуках легкості

Шовкова спідниця — та сама легкість, якої хочеться з настанням весни. Цього сезону пропонуємо вибирати не найпрактичніші, але дуже красиві моделі довжини максі та поєднувати їх з контрастними за настроєм речами — фактурними светрами чи строгими жакетами, як показує львівський бренд I Am.

Дотик весни

Цієї весни два українських бренди об'єдналися, щоб створити зручний аксесуар, який при цьому буде підіймати настрій — у межах London Fashion Week дизайнерка Надія Дзяк продемонструвала сумку Arc Nadi bag, створену у співпраці з маркою Grie bags. Модель виконана у формі арки в ніжних пастельних кольорах у техніці colour-blocking.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.