До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

HEART RATE — молодий український бренд з харизмою

Український бренд з поетичною назвою HEART RATE ("частота серцебиття") був заснований 2020 року в Києві. Його свіжий і сміливий погляд на моду балансує спортивний шик і динаміку життя нового покоління, що, безсумнівно, дозволяє команді розсувати межі застарілих уявлень про одяг.

Реклама

Сьогодні HEART RATE пропонує повний гардероб для активного міського життя, проте починав свою історію зі спортивного одягу. Він фокусувався на тому, аби задовольнити потреби клієнтів у їхньому повсякденні й дозволити їм завжди почуватися комфортно. Згодом HEART RATE почав змішувати спортивні речі з предметами буденного гардероба. І зрештою став пропонувати своїм клієнтам щось більше, ніж просто стильний та зручний одяг, — універсальний асортимент різноманітного вбрання, яке можна носити вдень, вночі й за будь-яких умов.

HEART RATE не тільки пропагує ідею повсякчасного комфорту, а й відповідає стилістичним вимогам сучасних жінок. Бренд називає свій підхід до дизайну "емпатичним" — він дозволяє з чуйністю ставитися до потреб жінки, не забуваючи про щоденний драйв її життя. Одягу HEART RATE притаманна свобода — у лініях, формах, силуетах, кольорах, матеріалах, — яка дозволяє залишатися вірною собі в будь-який час. Життя клієнтки бренду кипить в мегаполісі, і її гардероб співзвучний ритму великого міста. Це одяг людей без стереотипів. Це одяг для жінок, які вбираються для себе, а не намагаються справити враження на інших.

HEART RATE кілька разів організовували власний шоурум під час Тижня моди в Парижі. Бренд робить перші кроки до міжнародного визнання. Цей шлях, безумовно, довгий і складний, особливо для молодих марок. Однак "сміливі завжди мають щастя". І постійна присутність в головній столиці моди неодмінно збільшить впізнаваність HEART RATE на світовому модному ринку.

Та попри бажання рости і розвиватися, для бренду зараз важливіше ніж будь-коли фінансово підтримати свою команду та їхні сім'ї, зробити власний внесок у перемогу. Адже багато співробітників HEART RATE мають родичів у війську, які захищають Україну.

Одна з головних цінностей HEART RATE — свобода. Тому, попри повномасштабну війну в Україні, бренд залишається працювати в Києві, підтримує економіку країни та боротьбу свого народу. "Київ завжди був столицею мистецтва життя, тож тут є де шукати натхнення для роботи. Київ — унікальне місто, Україна — унікальне місце. Зараз особливо важливо зберегти наші традиції. Ми викладаємося для цього на повну котушку", — кажуть у HEART RATE.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.