До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найактуальніше взуття цієї зими, яке варто додати до свого гардероба вже зараз

Аксесуари мають силу зробити образ неповторним. Головна роль відводиться взуттю: воно має бути якісним, комфортним, актуальним, а також — притягувати погляди. Разом із Estro — українським брендом взуття й аксесуарів з понад 20-річною історією — зібрали гід найбажанішими моделями сезону, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Реклама

Позачасові мінімалістичні силуети та моделі мають формувати основу повсякденного гардероба. Найактуальніші для прохолодної пори матеріали — замша, велюр та натуральна шкіра. Радимо звернути особливу увагу на черевики, утеплені кросівки і челсі. Легкість у стилізації цього взуття підтверджують, зокрема, streetstyle-зірки, які з особливою наполегливістю римують їх із теплими сукнями, трикотажними комплектами й улюбленими штанами.

<b>Велюрові черевики</b>

Ще одна позачасова модель, непідвладна плину сезонних тенденцій, — ковбойські чоботи. Цієї зими радимо робити вибір у бік природних відтінків: від класичного бежевого до фактурного чорного. Така пара стане в нагоді для створення розслаблених, та втім елегантних образів — поєднуйте ковбойки з улюбленими джинсами, мідіспідницями й пальтами. Та особливий фокус сезону спрямований на денім: високі джинсові ковбойки — справжня знахідка будь-якої модниці.

<b>Високі джинсові ковбойки</b>

Звісно, неможливо оминути і справжню класику жіночого гардероба — чоботи та ботфорти. Цього сезону в особливій шані у модниць високі шкіряні моделі, що візуально подовжують силует. Чоботи-труби, які тримають форму, стануть найкращими союзниками не тільки повсякденних виходів, але й офісного дрескоду, адже вони однаково добре римуються з вузькими джинсами та стриманими мідіспідницями.

<b>Чоботи хакі</b>

Estro налічує 32 магазини в найбільших містах України, що дозволяє без зайвих зусиль знайти необхідну пару взуття для будь-якої події життя. А також доповнити свій образ верхнім одягом, аксесуарами та мʼякими трикотажними костюмами, необхідними для прохолодної пори. Будь-яка з моделей доступна до придбання на офіційному сайті, а також у магазинах в 11 містах країни — Києві, Вінниці, Дніпрі, Житомирі, Івано-Франківську, Ковелі, Луцьку, Львові, Одесі, Рівному, Харкові та Чернівцях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.