До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довершеність і функціональність: дебютна колекція українського бренду Singular

Дизайнерка Яна Оленіч, відома своєю роботою над брендом Olēnich, презентує дебютну колекцію нової марки жіночого одягу Singular, створеного, щоб зробити повсякденність особливою.

Реклама

Singular — це сучасний міський гардероб, що складається з функціонального та водночас вишуканого одягу, представленого в обмеженій кількості через сталий процес виробництва. Бренд став продовженням і розширенням всесвіту Olēnich, який дизайнерка заснувала ще 2018 року. Більшість матеріалів для пошиття речей Singular — це стокові тканини, що залишаються після створення колекцій Olēnich. Такий сталий підхід до виготовлення продукту дозволяє команді бренду зробити свій внесок у безвідходне виробництво.

"Рішення про запуск нового бренду переслідувало мене давно, мені хотілося зробити продукт для ширшої аудиторії — випробувати себе. З початком повномасштабної війни будь-які роздуми відійшли на другий план, утім саме війна дала поштовх до створення Singular. Назва ввібрала у себе філософію бренду. Ми прагнули створити унікальний, але доступний продукт, тож зосередили увагу на матеріалах, які накопичилися за роки функціонування Olēnich. Singular — це щось виняткове, це продукт, який умисно існує в обмеженій кількості, але водночас є комерційно та концептуально доступнішим", — коментує Яна Оленіч, засновниця Singular.

У першому дропі бренд робить ставку на жіночність і універсальність та створює витончені силуети з чітким кроєм і чистими лініями. Спідниці, топи та верхній одяг складаються в капсульний гардероб, де кожна річ поєднується з іншою. Оленіч прагне підкреслити жіночу особливість своїми знаковими дизайнами, пам’ятаючи про розумний підхід до виробництва та концепцію доступного продукту довершеної якості. До дебютної колекції Singular увійшли спідниці різної довжини, сорочки, сукні, виконані з джерсі, плетені лонгслів і майка, два комплекти спідньої білизни з бріфами з високою посадкою, парка й бомбери з оверсайз-силуетом, асиметричний напівпрозорий топ з шифону та інші предмети сучасного міського гардероба.

Кольорова палітра колекції складається з універсальних стриманих відтінків — чорного, білого, бежевого та ніжно-рожевого. Акцентною деталлю дропу стала штучна шкіра пітона, з якої виконані мініспідниця, топ-бандо, мінісукня та сорочка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.