До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Білим по білому: нова літня колекція Article, щоб пережити липневу спеку

Український бренд Article, відомий своїми ідеально скроєними жакетами, презентує літню капсульну колекцію Escape, де на перше місце виходять вже розслаблені силуети та тендітні сукні. Розроблена капсула була у колаборації зі стилісткою Машею Олійник.

Реклама

За словами Маші Олійник та засновниці Article Яни Матіаш, нова колекція — це ідеально білий гардероб, створений, щоб втекти від щоденних турбот та вирушити у захопливу подорож до себе: "У сучасному світі, де жінки виконують безліч ролей, важливо повертатись до себе та відновлюватись. Розробляючи цю білу капсулу, ми уявляли, який би вигляд мав ідеальний гардероб на відпочинку, десь на природі, де можна побути наодинці з собою та наповнитись енергією. Новою колекцією ми хочемо нагадати, що зараз найкращий час подарувати собі трохи внутрішнього спокою".

Escape — лаконічна колекція з 12 речей, які легко комбінуються між собою, адже брати у подорож тільки найнеобхідніше — окреме мистецтво. Кожна річ має назву місця, яке ідеально підходить для відпочинку в ній: об’ємна сукня А-силуету з необробленим краєм Kérylos, сукня Mykonos на тендітних бретельках та максісукня вільного крою Santorini. Також до колекції увійшли мінішорти Malibu, розслаблений комбінезон Biarritz, сет з елегантних бермудів і жилета Saint Tropez.

Речі капсули виготовлені з найтоншої бавовни та льону, що дозволить почуватися розслаблено і ошатно водночас. Біла хустка та фартух стануть вишуканими акцентами образу. Також до колекції увійшла знакова сорочка бренду, цього разу виконана з напівпрозорої легкої тканини.

Білий — ідеальний колір для літнього відпочинку, уособлення чистоти та внутрішнього спокою. Він дарує відчуття легкості, безтурботності, а також підкреслює красу жіночого тіла. Колекція Escape втілює сучасний літній гардероб: елегантний, функціональний та неймовірно стильний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.