До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бейонсе та Balmain представили спільну кутюрну колекцію

Якщо ви думали, що у Бейонсе закінчилися ідеї для співпраці, то ви помиляєтесь. Днями співачка і креативний директор Balmain Олів’є Рустен представили нову колаборацію — вони розробити унікальну кутюрну колекцію для французького модного Дому, натхнену альбомом співачки Renaissance. До колекції увійшли 16 кутюрних образів до 16 пісень альбому. Ви побачите безліч драматичних скульптурних деталей — зокрема ковані металеві нагрудники, 3D-друковані бюстьє та феєрверки з пір’я — разом із розкішним оксамитом, ретельно вишитими сукнями та кришталевою люстрою, яку можна носити. "Ми від самого початку знали, що ця співпраця буде несхожою на інші. Ми взялися до справи без жодного комерційного плану гри. Це колекція, яка базується виключно на нашій спільній пристрасті до музики та моди", — написав Олів’є Рустен у пресрелізі.

Бейонсе x Balmain
Бейонсе x Balmain

Реклама

Одна з найгарячіших спільних робіт року почалася у вересні 2022-го. Бейонсе, її стилістка Марні Сенофонте та команда дизайнерів Balmain творили п’ять місяців, незважаючи на Тижні моди, концерти та часові пояси. Рустен розповів, що наприкінці січня він і його команда перевезли все ательє Balmain до Лос-Анджелеса, щоб протягом десяти днів працювати з Бейонсе та Марні над останніми штрихами та фотографіями колекції. "Відсутність бюджету та впровадження маркетингових планів усунули загальні обмеження, створивши ідеальне робоче середовище, яке дозволило нам просто експериментувати та втілювати наші мрії в життя. І це саме те, що ми зробили. Разом ми створили цю єдину в своєму роді кутюрну колекцію, де кожен силует безпосередньо натхнений конкретною піснею альбому Renaissance", — каже Рустен.

Бейонсе x Balmain
Бейонсе x Balmain

Бейонсе x Balmain
Бейонсе x Balmain

Олівʼє Рустен вважає, що сила цієї колекції — в історії модного Дому Balmain, зокрема його багатих архівах. Також дизайнер підкреслює ще один важливий аспект співпраці з Бейонсе. "Схоже, що чорношкіра жінка вперше займалася колекцією паризького модного Дому, а дизайни були створені у співпраці з першим темношкірим чоловіком. Сподіватимемося, що це надихне інших", — зазначив Рустен. Всі образи з колекції дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.