До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З великої літери: колекція Balenciaga весна 2024

Модний Дім Balenciaga представив колекцію сезону весна-літо 2024. Вона отримала назву Capital B.

Реклама

Нова колекція Balenciaga розкривається через відео, яке фіксує ритми міста: перехожі перебігають тротуаром, перетинаючись один з одним або зупиняючись, щоб спостерігати за подіями на вулицях. Від вигулювачів собак до кур’єрів, ці міські жителі дивляться на залите сонцем паризьке небо та ховаються від раптового дощу.

У фільмі, знятого Мау Морго в одному безперервному кадрі, зображено фасад будинку на Avenue George V, 10. За цією адресою Крістобаль Баленсіаґа в 1937 році розпочав паризьку історію свого однойменного модного Дому, яка продовжує писатись сьогодні. Істотність місця – і відчуття застосування кодів будинку в шаблонах повсякденності – підживили концепцію знімання.

Колекція складається з двох розділів: Garde-Robe (лінія вишуканих предметів гардероба Balenciaga) і сезонних виробів прет-а-порте. Обидва сегменти створені для комфортного повсякденного життя та є спостереженням за рухом мегаполіса, що поєднує зв’язок Balenciaga з пульсом реального життя в реальному часі.

<b>Balenciaga Spring 24</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.