До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювелірні подарунки від українських брендів до Дня всіх закоханих

Хоча до Дня святого Валентина залишився лише день, ще є час обрати найромантичніші подарунки. Цього разу vogue.ua зазирнув у колекції українських ювелірних брендів і зібрав прикраси, які зігріють душу й оздоблять будь-який образ.

SOVA x FROLOV

Ювелірний дім SOVA та бренд FROLOV презентували продовження колаборації ForLove заради благодійної мети. Мета співпраці — зібрати кошти на турнікети для зупинки критичних кровотеч для громадської організації парамедиків "Госпітальєри". Прикраси колекції — каблучки, кафи, підвіси та кольє — повторюють контури серця, виконані в золоті та з діамантами. Флагман колекції — акцентний каф-серце, який ідеально повторює форму вуха. Прикраси-унісекс створені, аби не обмежувати у способах комбінацій та варіантах використання. Срібний підвіс у формі анатомічного серця з різними відтінками жовто-блакитної емалі має благодійну місію. Прикраса лімітована — всього виготовлено 1000 срібних сердець, кожне має персональний номер на звороті. 100% прибутку від продажу серця буде перераховано в медичний батальйон "Госпітальєри".

Реклама

Motrych Studio

До першої спеціальної колекції MotrychStudio, присвяченої Дню святого Валентина, увійшли парні срібні браслети, які, за задумом дизайнерки, покликані стати символом історії кохання кожної пари. Срібні браслети, виготовлені вручну, мають два розміри та продаються в парі. Доносити головний меседж капсули MotrychStudio будуть через історії знайомства закоханих пар, що стали героями кампейну. Своїми розповідями поділяться Андрій Баштовий і Анастасія Соколова, Влад Болсун й Оля Остапенко, Василь і Єлизавета Байдак, Олексій і Юлія Лункові. Історії пар бренд публікуватиме на своїй сторінці в Instagram.

Guzema

До колекції Valentine'sDay від українського бренду Guzema увійшли сережки у формі серця, каблучки та особливі кольє-трансформери, які можна носити у різний спосіб. Серце – це незмінна класика, вічний символ кохання. Колекція Valentine’sDay створена для того, аби цей символ був завжди поряд. Із цими романтичними прикрасами хочеться освідчуватися в коханні хоч щодень.

Zarina

Знаменита каблучка Кейт Міддлтон колись належала Леді Діані, матері принца Вільяма. Коли Вільям вирішив освідчитися, вся сім’я, що була в захваті від майбутньої нареченої, підтвердила: каблучка Леді Ді має належати Кейт. Прикраса була трохи завелика, тож королівським ювелірам довелося попрацювати, щоб підігнати її до тендітних пальчиків Кейт. Від самих заручин Кейт Міддлтон не знімає цю каблучку, ознаку їхнього кохання і подружнього союзу з принцом Вільямом. Ця каблучка — символ королівської гідності та стилю. Надихнувшись романтичною історією, Zarina створили колекцію "Кольори кохання". Каблучки, сережки та підвіси із золота, оздоблені діамантами та кольоровими коштовними каменями, що привертають увагу, створять вашу власну історію кохання. Головне — обрати свій колір.

Jewelry Lab

До слів про любов і ніжність ідеально пасуватимуть прикраси з колекції LoveMessages від бренду JewelryLab. Кафи, сережки, каблучки та кольє створені з білого та жовтого золота, деякі з них оздоблені діамантами та прикрашені рубінами. Ці прикраси висловлять усі почуття за вас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.