До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття Frou Frou — найдивніший тренд прийдешнього сезону

Після завершення показів cезону осінь-зима 2024/2025 взуття Frou Frou отримало свій шлях до модного Олімпу. "Пухнасті" балетки, туфлі-човники з пір’ям та босоніжки з торочками, природно, навряд чи колись стануть практичними, утім вони справляють враження та справді веселі й феєричні.

Erdem
Erdem

Реклама

Ferragamo
Ferragamo

Для дизайнера Ердема Мораліоглу його туфлі з гострим мисом та пірʼям стали грайливим натяком на музу сезону — Марію Каллас. Подібно до того, як підбори з шипами троянд були створені, щоб нагадувати квіти, кинуті їй до ніг під час виступу оперної співачки, "пухнасте" взуття Frou frou натякало на розкішне життя, яке можна вести поза сценою. З особистим водієм, як у Каллас, можна ніколи не турбуватися зіпсувати пірʼя, наприклад, дощем, тому питання практичності не має значення.

Jil Sander
Jil Sander

Лондонський бренд 16Arlington також приєднався до тенденції, що має всі шанси стати провідною в сезоні осінь-зима 2024/2025. Поряд із сукнями-паннерами з прозорого тюлю, шкіряними спідницями, моделями з мішури та джемперами з мохеру це сміливе взуття було справжнім чуттєвим святом для очей. "Більше — це більше" — гасло дизайнера Марко Капальдо, який заохочував публіку поринути у фантазійну моду.

Simone Rocha
Simone Rocha

Erdem
Erdem

Дизайнерка Сімон Роша заглибилися в королівські архіви під час роботи над колекцією для Jean Paul Gaultier. Цю творчу подорож вона перетворила у свою наджіночну роботу. Розкішні сукні з тюлю з корсетом і стрічками поєднувалися з балетками Frou Frou, які мали такий вигляд, ніби були свідками серйозних видовищ на вулицях.

Carven
Carven

Ferragamo зробили ставку на розкішні костюми, поєднані з яскравими підборами з пір’ям. Нові аксесуари здавалися кокетливими і, до слова, далекими від фірмових туфель-човників Vara від Salvatore Ferragamo — саме те, що дизайнер бренду Максиміліан Девіс мав на меті.

16Arlington
16Arlington

Carven, Jil Sander, MSGM і Rochas зробили вишукані туфлі на підборах сміливими через свої техніки декоративно-прикладного мистецтва. Вважайте лофери Gucci з хутряною підкладкою Princetown, які вперше зʼявилися ще в 2015 році, попередниками суперечливої тенденції.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.