КУПИТИ КВИТКИ

Вінтажні сумки Coach — аксесуар, що конче треба зумерам у 2024 році

Вінтажні сумки Coach – новий must-have аксесуар для покоління зумерів. Наприклад, популярні співачки, як Олівія Родріго та Дав Камерон, неодноразово обирали легендарні моделі цього американського бренду.

Photo: Christopher Peterson / SplashNews.com
Photo: Christopher Peterson / SplashNews.com

Цей тренд активно обговорюється в соціальних мережах. Колекціонери та реставратори вінтажних сумок Coach, наприклад @WildernessStyler, @VintageCoachRestore та @VintageCoachie, збирають мільйони переглядів у TikTok. Й саме завдяки цій платформі вінтажні сумки Coach відкривають для себе нове покоління шанувальників.

Популярність вінтажних сумок Coach підтверджується й статистикою. Пошук цих виробів на eBay зріс на вражаючі 114% з початку року. На думку експертів, на це вплинули не тільки вірусні відео в TikTok, але й грамотна маркетингова стратегія самого бренду. У 2023 році Coach запустив нову лінію перероблених сумок Coachtopia, орієнтовану саме на зумерів.

Серед найпопулярніших моделей бренду – сумка через плече Ergo 1990-х років, з якою бачили Родріго навесні, та сумка з монограмою та фірмовою пряжкою Soho. Що ще подобається модному поколінню? Сумки-саквояжі Willis та Tribeca, а також роботи дизайнерки Бонні Кашин 1960-х та 1970-х років. Саме Кашин придумала легендарний поворотний замок Coach, а багато моделей її авторства мають кишеньки, промислову фурнітуру та веселі кольори.

Coach використовує цю зацікавленість вінтажними моделями через програму (Re)Loved, запущену у 2021 році. Вона дозволяє клієнтам обміняти, відремонтувати або оновити свої сумки, а також пропонує вибір вживаних сумок для покупки в магазинах. "Ми знали, що наші клієнти шукають способів більш екологічного шопінгу, а також вони ділилися з нами своєю любов'ю до вінтажних сумок Coach, — каже Джун Сілверстейн, старший віцепрезидент Coach з глобального маркетингу, креативу та сталого розвитку, а також керівник Coachtopia. — Я б сказала, що цей попит лише зріс за три роки з моменту запуску програми".

Окрім доступної ціни вінтажних сумок Coach, велику роль відіграє якість цих оригінальних виробів. Коли в 1970-х роках з'явилися сумки Coach зі шкіри, дубленої спеціальним методом, вони дійсно підкреслили міцність і довговічність своєї шкіри. Схоже, ці якості особливо приваблюють молодше покоління, яке бачить проблеми швидкої моди. Ці сумки створені, щоб служити ціле життя, і навіть довше.

Хочете собі таку сумку? Прокрутіть вниз, щоб побачити добірку найкращих вінтажних сумок Coach.

Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach
Coach

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.