До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Олімпійський вибір: улюблені прикраси українських спортсменок

Олімпіада-2024 стала однією з найяскравіших і незабутніх подій цього літа, залишивши після себе приємний післясмак і задаючи чимало тенденцій. Спортсмени та спортсменки перетворилися сьогодні на нових попзірок за ними у соціальних мережах стежать мільйони шанувальників, які повторюють їхні зачіски, манікюр та модні вподобання, у тому числі ювелірні. Ми подивилися які прикраси обирають українські спортсменки.

Ольга Харлан

Мультимедалістка Олімпійських Ігор – 2024 Ольга Харлан перед шанувальниками завжди у спеціальному костюмі для фехтувальників, тому її ювелірні вподобання зрозуміти досить складно. Але уважні фанати все ж таки помітили на її пальці прикрасу Solo For Diamonds — це каблучка з круглим діамантом, яку спортсменка створила в межах колаборації з українським брендом. Її особливість криється у формі, яка є метафорою на шпагу з гострим закінченням.

Реклама

Ольга Харлан
Ольга Харлан

Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк, яка дійшла до стадії чвертьфіналів на Олімпіаді-2024, була помічена під час одного з матчів із комбо браслетів Van Cleef Alhambra на лівій руці. Цей мотив, який з'явився у 1968 році, вже став класикою ювелірного світу. В його основі — контури чотирилистої конюшини, яка за повір'ями приносить удачу, за що ці прикраси люблять багато спортсменів.

Марта Костюк
Марта Костюк

Ярослава Магучіх

Легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка привезла в Україну золоту медаль у категорії стрибки у висоту, вже багато років є амбасадоркою швейцарського годинникового Дому OMEGA. Під час переможного стрибка її руку також прикрашав годинник цієї марки — ультралегкий спортивний OMEGA Seamaster Aqua Terra 150m 'Ultra Light з титану. Нагадаємо, що також її назвали справжньою "сплячою красунею" на цих Іграх — тут докладніше.

Ярослава Магучіх
Ярослава Магучіх

Людмила Лузан

Символ Олімпійських Ігор у вигляді п'яти кілець став щасливим для Людмили Лузан, яка цього разу стала срібною призеркою у веслуванні. Під час запливу на її шиї можна було розгледіти делікатну золоту підвіску з таким важливим для кожного спортсмена символом.

Людмила Лузан
Людмила Лузан

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна — ще одна українська спортсменка, яка має контракт з великим годинниковим Домом. На паризьких кортах під час Олімпіади на її руці був помічений годинник HUBLOT на яскраво-блакитному ремінці, який вдало поєднувався з її формою у кольорах українського прапора.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.