До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про "паперовий пакет" Bottega Veneta за $2000

Скільки б ви заплатили за коричневий паперовий пакет? Сьогодні вони коштують до декількох гривень у будь-якому продуктовому магазині. Однак, якщо вам потрібна коричнева шкіряна сумка, яка просто має вигляд паперового пакета і відрізняється тим, що вона — від модного люксового бренду Bottega Veneta, тоді вам доведеться віддати за неї до 2500 доларів США.

Реклама

Це не жарт: компанія Bottega Veneta виготовила дві шкіряні сумки, які мають точнісінько такий самий вигляд, як коричневі паперові пакети в магазині, і бренд продає їх за 1900 доларів за менший розмір і 2500 доларів — за більший. На сайті компанії зазначено, що ці аксесуари виготовлені зі "шкіри, схожої на папір", і обшиті замшею, з ручками, також розробленими так, щоб вони були подібні до тонких паперових ручок, прикріплених до коричневих паперових пакетів. Залишається сподіватися, що ці сумки міцніші за паперові.

Ці сумки були розроблені під керівництвом Матьє Блазі як ще один дизайн із серії продуктів trompe l’oeil. Раніше дизайнер представив цілу лінійку виробів, зокрема шкарпетки, джинси, футболки та майки з телячої шкіри, які здалеку виглядають як бавовна, але зблизька виявляються шкіряними.

Такі речі, як "паперова сумка" Bottega Veneta, зазвичай дратують людей, оскільки вони є відмовою від узвичаєних норм моди. Дорогі речі, які не тільки не мають традиційно "дорогого" вигляду, але насправді представлені як щось неймовірно звичайне, часто вражають суспільство. Утім, ця коричнева шкіряна сумка видається надзвичайно чудовою. Це водночас предмет тихої розкоші і взірець виняткової майстерності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.