До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дебютна рекламна кампанія Матьє Блазі для Bottega Veneta

На початку 2022 року новий креативний директор Bottega Veneta Матьє Блазі представив свою першу колекцію для модного Дому. А цього разу дизайнер випускає свою дебютну кампанію для культового бренду.

Дизайнер, якого призначили новим креативним директором бренду після раптового звільнення Деніела Лі торік, потрапив у заголовки зі своїм першим показом. Матьє Блазі сміливо розпочав свій шлях у Bottega Veneta з простого одягу й урешті шоу відкривав образ з білою майкою та джинсами.

Реклама

Для рекламної кампанії колекції осінь-зима 2022/2023 Матьє Блазі залучив кілька молодих фотографів і операторів, які не мають великого досвіду в модних зніманнях. Вони зафіксували образи з дебютної колекції дизайнера на представниках різних поколінь. Сама кампанія переносить глядачів у подорож: від залаштунків шоу бренду в Мілані до фестивалю Horst у Бельгії та до італійського Сорренто.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.