До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Протисонцеві окуляри-маски — модний тренд сезону

Маленькі чорні протисонцеві окуляри, моделі-авіатори чи варіанти у прямокутній оправі — так багато різних дизайнів хочеться одразу приміряти з настанням теплої сонячної погоди. Проте щосезону те саме питання хвилює багатьох модниць: вкласти кошти в одну з цих перевірених часом класичних пар чи обрати трохи екстравагантнішу модель, але наймоднішу цього сезону? Ми пропонуємо вибирати протисонцеві окуляри-маски, які відразу відповідають двом вищезазначеним пунктам.

Реклама

Протисонцеві окуляри-маски — найпопулярніший дизайн цього сезону, про що свідчать образи знаменитостей і streetstyle-зірок. It girls часто вибирають саме великі окуляри, щоб уникнути папараці, створити стильний образ чи просто сховатися від сонячних променів. Модниці роблять ставку як на темні окуляри-маски і дзеркальні моделі, так і на аксесуари з яскравим склом, що додає цікавості повсякденному образу.

Масивні протисонцеві пари Christian Dior, контрастні аксесуари Loewe, сонячно-жовті моделі з ефектним декором Louis Vuitton або окуляри з блакитним склом Prada — про кожну з цих пар ви точно не пошкодуєте. Дивіться нашу добірку наймодніших протисонцевих окулярів-масок цього сезону.

<b>Loewe</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.