До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кеди і кросівки весна-літо 2023

Хоча навесні особливо хочеться носити красиві туфлі, неможливо заперечувати той факт, що кросівки та кеди — найзручніше взуття на щодень. Цієї весни бренди подбали про ваш комфорт і запропонували спортивне взуття, яке легко поєднувати з будь-яким гардеробом. У центрі уваги опинилися кросівки в стилі ретро, варіанти з масивною ребристою підошвою, а також усілякі світлі кеди — і низькі, і високі.

Altuzarra
Altuzarra

Реклама

Кросівки в стилі ретро — зараз найпопулярніше взуття серед streetstyle-інфлюєнсерів. Модне полювання йде на кросівки Adidas Gazelle та Adidas Samba — саме ці пари асоціюються зі спортивною класикою 1990-х років. Тоді вони були одним із головних елементів стилю багатьох знаменитостей, як-от Кейт Мосс та Гвінет Пелтроу, а зараз їх обирають Белла Гадід, Ельза Госк та Гейлі Бібер для своїх повсякденних виходів. Однак це далеко не єдині кросівки, натхнені минулими роками, — знайти моделі в ретростилі можна і в колекціях Altuzarra і AZ Factory. Якщо перші показали пари із зістареним ефектом і рифленою підошвою, то другі прикрасили світлі замшеві кросівки рудою підошвою і гламурними стразами. Кожна з цих пар складе гідну компанію як джинсам та білим футболкам, так і брючним костюмам або модним максіспідницям та коротким топам.

AZ Factory
AZ Factory

Jil Sander
Jil Sander

Rokh
Rokh

Zimmermann
Zimmermann

Світлі кросівки або кеди — завжди гарне рішення, адже їх найпростіше поєднувати з іншими речами в гардеробі. У нових колекціях дизайнерів весна-літо 2023 представлений широкий вибір білих та молочних пар. Наприклад, якщо ви любите класичні "конверси", то пропонуємо також звернути увагу на короткі кеди Ann Demeulemeester, варіанти трохи вище щиколоток Jil Sander або модель Rokh на високій платформі. Якщо ж вам хочеться чогось свіжого, то чудовим вибором стануть тканинні кеди Zimmermann або атласна модель Valentino. Не забули дизайнери і про модниць, яким до душі естетика ugly shoes. Найбільш стильні великі кросівки на масивній підошві шукайте в колекціях Balenciaga, Balmain, Diesel та Annakiki.

Valentino
Valentino

Annakiki
Annakiki

Balenciaga
Balenciaga

Akris
Akris

Ann Demeulemeester
Ann Demeulemeester

Diesel
Diesel

Yohji Yamamoto
Yohji Yamamoto

Vogue.ua зібрав наймодніші кеди і кросівки, які можна купити вже зараз.

<b>Balenciaga</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.