До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття на щодень, яке подовжує ноги

Бути мініатюрною жінкою зовсім не означає носити дуже високі підбори щодня. Часто ми вибираємо насолоджуватися комфортом кросівок і перевагами балеток, однак іноді все ж таки хочеться візуально подовжити ноги і витягнути силует. Існує взуття, яке може допомогти впоратися з цим завданням, не піднімаючи вас на незручні високі платформи. Це, зокрема, туфлі-слінгбеки, варіанти в стилі Мері Джейн, сабо або босоніжки з елегантними ремінцями. Vogue.ua зібрав найкраще взуття на дуже зручних підборах, яке ви повинні мати у своєму гардеробі.

Туфлі-слінгбеки

Туфлі-слінгбеки на маленьких підборах будуть добре міксуватися з будь-яким вбранням, чи то довга трикотажна сукня, чи повсякденні джинси. Вони не менш зручні, ніж балетки, проте додають необхідні кілька сантиметрів зросту.

Реклама

<b>Gucci</b>

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн — не тільки модний тренд цієї весни, але й найчарівніше взуття, яке повинно бути у вас в гардеробі. Завдяки стійкому підбору середньої висоти у цих туфлях ви з легкістю проведете весь день, а приємним бонусом стане візуально витягнутий і привабливий силует.

<b>Prada</b>

Сабо або клоги

Дерев’яні сабо і клоги, що відсилають до естетики 1970-х років, є актуальною модною тенденцією цього сезону, яка поєднує комфорт і практичність. Вибирайте класичні варіанти у нейтральних відтінках, які легко вписати у повсякденний гардероб, а також клоги, прикрашені блискучими камінцями або шипами, чи моделі з деніму.

<b>Isabel Marant</b>

Лофери на підборах

Якщо ви любите класичний стиль, то вам точно сподобаються лофери на підборах, які можна носити щодня з брючними костюмами, джинсами і жакетами, романтичними сукнями і білими шкарпетками.

<b>Ferragamo</b>

Балетки на підборах

2023 рік знаменує собою повернення балеток. Ми віддаємо перевагу моделям на невеликих підборах, якщо хочемо додати зросту без шкоди для ніг.

<b>Carel Paris</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.