До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніше взуття цього сезону

Мінімалістичні мюлі, босоніжки, прикрашені сяючими камінцями, практичні балетки Мері Джейн, універсальні кросівки та трендові сабо — Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та склав гід наймоднішим взуттям цього весняно-літнього сезону, яке варто додати у свій гардероб уже зараз.

Лаконічні, проте ошатні мюлі, які вже завоювали статус найпрактичнішого весняного взуття, зʼявилися в колекціях Kachorovska та HVÓYA. Обидва бренди зробили ставку на підбори: модель від Kachorovska має kitten heels та виконана зі шкіри шоколадного відтінку, а взуття HVÓYA має деревʼяні стійкі підбори та прикрашене латунною оздобою ручної роботи.

Реклама

Актуальні балетки в стилі Мері Джейн презентували Artell Shoes. Модель, представлена в одному з головних кольорів поточного сезону, якнайкраще підійде до романтичних суконь, трендових мініспідниць та улюблених джинсів. Ставку на балетки також зробили Lookie Atelier: їхні червоні Мері Джейн виготовлені з лакованої шкіри та оздоблені трьома ремінцями для більшої практичності.

Поціновувачкам яскравого максималізму радимо звернутися до колекції Te Shoes. Обʼємні рожеві сабо прикрасять будь-який образ і додадуть трохи розслабленості та інфантильності. Позачасові пропозиції, як-от бежеві лофери та білі кеди, варто шукати у AMG Shoes та TUTO VZUTO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.