До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі тренчі цієї весни від українських дизайнерів

Класичні бавовняні чи трендові шкіряні, широкого крою чи більш приталені, мінімалістичні чи з декоративними елементами — у своїх весняно-літніх колекціях українські дизайнери представили безліч різноманітних тренчів. Цей верхній одяг, що ідеально пасує для періоду міжсезоння, не втрачає своєї популярності та універсальності, тож додати його в гардероб — необхідність. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав найкрасивіші тренчі цього сезону.

Цієї весни дизайнери закликають не обмежуватися лише позачасовими моделями всіх відтінків бежевого, а звернути особливу увагу на яскраві кольори. За насиченим жовтим, що знайшов своє місце на шкіряному тренчі, варто звернутися до Olēnich, а за яскраво-синім — до весняно-літньої колекції Chakshyn. Поціновувачкам класики радимо інвестувати в моделі від LITKOVSKA, SIX i BEVZA.

Реклама

Окрім цього, популярністю також користуються моделі прямого крою, як у новому дропі COOSH. Бренд вибрав сірий колір, що пасуватиме до будь-яких елементів гардероба. Чистий білий, що символізує новий початок і відродження, втілився в обʼємному тренчі Katimo.

Універсальністю цього верхнього одягу можна тільки захоплюватися. Утім, цього сезону з особливою завзятістю модниці поєднують тренчі зі шкіряними балетками та мінімалістичними сумками. Також тренчі просто створені для багатошарових образів, тож задля відкриття нових стилістичних горизонтів носіть їх під стьобаний жилет чи актуальну шкіряну куртку оверсайз-крою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.