До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкрасивіші босоніжки цього літа

Босоніжки — головний атрибут жіночого гардероба влітку. Завдяки широкому різноманіттю дизайнів обрати улюблену модель не складе труднощів. Від босоніжок на обʼємній підошві до витончених варіантів, прикрашених сяйливим оздобленням, на тонких підборах — Vogue.ua зазирнув у колекції українських дизайнерів та зібрав найкрасивіші босоніжки цього літа, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Головним дизайнерським фокусом цього сезону, безсумнівно, стали ремінці. Мінімалістичну модель чорного кольору можна знайти в колекції Lookie Atelier, а босоніжки в патріотичних кольорах, які можна носити роздільно, представлені у Emmelie Delage. За босоніжками на завʼязках радимо звернутися до Kachorovska: модель LIV наявна в декількох відтінках, а отже точно стане головною помічницею у складенні яскравих літніх образів.

Реклама

Універсальні та напрочуд практичні босоніжки на обʼємній підошві представили TUTO VZUTO. Така модель якнайкраще пасуватиме до суконь і спідниць з флористичним принтом, а також до улюблених джинсів або денімових комплектів. Рибальські сандалі, що раз-у-раз підтверджують свою позачасовість, були помічені у Papuchi. Комфорт і зручність роблять їх найбажанішим взуттям цього сезону.

Звісно, не можливо пройти і повз моделей, прикрашених блискучим оздобленням. За таким взуттям радимо звернутися до Marsala та A.M.G. Shoes. Такі елегантні аксесуари варто римувати з романтичними блузами, мінісукнями та шовковими спідницями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.