До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Лофери на платформі: стильна та практична інвестиція у ваш гардероб

Попри те що цього сезону особливо популярним є масивне взуття, інколи душа прагне чогось легшого та більш універсального. Саме тут у центрі уваги опиняються лофери на платформі — взуттєвий тренд, який залишатиметься актуальним протягом всього року. Безумовно, ця пара — must-have гардероба.

Універсальність

Лофери на платформі — ніби хамелеони: вони чудово доповнять романтичний образ з квітковою сукнею, а також зухвало інтегруються в ансамбль з джинсами та oversize-жакетом. Сьогодні ви можете створити ніжний і жіночний образ, а завтра додати нотки гранжу та зухвалості — все залежить від вашого настрою.

Відродження 1990-х

Масивна підошва лоферів — це не просто стильний елемент, а й вдале відсилання до моди 1990-х, яка сьогодні переживає справжній бум. Цей тренд дозволить вам додати своєму образу сучасного звучання й особливого шарму.

Стиль та комфорт – ідеальний тандем

Лофери на платформі пропонують не лише привабливий зовнішній вигляд, а й комфорт, якого так прагнуть наші ноги. Завдяки платформі ви можете танцювати та гуляти цілий день, не відчуваючи втоми.

Вибір знаменитостей

Лофери на платформі вже встигли підкорити серця багатьох знаменитостей та модних інфлюенсерів. Їх можна побачити на Гейлі Бібер, Алексі Чанг, Кендалл Дженнер, Беллі Гадід та багатьох інших. Якщо шукаєте натхнення для власних образів, зверніть увагу на зірковий street style — там можна знайти безліч цікавих ідей.

Інвестиція в довготривалий тренд

Лофери — це класична модель взуття, яка ніколи не виходить з моди. Інвестувавши в пару лоферів на платформі, ви отримуєте не просто трендову річ, а й універсальний елемент гардероба, який буде актуальним роками. Платформа додає їм сучасного вигляду, але ніяк не впливає на тривалість їхньої актуальності.

Отже, якщо шукаєте стильного та практичного рішення, лофери на платформі — ідеальний вибір. Вони додадуть вашому образу шарму, дозволять експериментувати та залишаться актуальною частиною гардероба надовго.

Roger Vivier
Roger Vivier

Ganni
Ganni

Dr. Martens
Dr. Martens

Charles & Keith
Charles & Keith

Aeyde
Aeyde

Marni
Marni

Tony Bianco
Tony Bianco

Prada
Prada

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.