До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Класика повертається: CASTA демонструє наймодніші окуляри року

У важкі часи знерідка люди звертаються за розрадою до чогось знайомого, звичного та сталого. Саме тому в моді, музиці, літературі – у будь-якому мистецтві – класика стала символом стабільності у світі невизначеності.

Окуляри CASTA

Класика має набір незмінних і незамінних якостей. Такі речі дарують відчуття комфорту, чогось, що існує протягом тривалого часу і на що можна покластися у вирі бурхливих подій. Врешті, ні для кого не секрет, що тренди можуть приходити й минати, а класика залишається вічною. У часи хаосу та плутанини саме вона дарує відчуття стабільності та нормальності. Вона нагадує про те, як все було раніше, і дає надію, що зрештою все знову буде добре.

Реклама

Згадаймо маленькі чорні сукні і білі сорочки, і джинси, і тренчі, і шкіряні куртки. Маленьке чорне плаття було й залишається основним елементом модного гардероба відтоді, як його представила Коко Шанель у 1920-х роках. Білі сорочки ніколи не виходять з моди, адже вони доречні до будь-якого випадку. Джинси, тренчі та шкіряні куртки – позачасові речі, які можна носити будь-якого сезону.

Окуляри CASTA

На подив, все це також стосується й окулярів. Попри те, що впродовж останніх кількох сезонів дизайнери вигадували й представляли найрізноманітніші моделі — від асиметричних чудернацьких оправ до справжніх лижних масок на щодень — лаконічні та стримані форми, перевірені часом, не втрачають популярності. Від елегантних cateye до вічних авіаторів — саме класичні оправи ідеально пасують до повсякденного життя, створюючи легкий, але вишуканий вигляд. Адже саме простота форм, та й, зрештою, простота у всьому допомагають фокусувати увагу на головному — на собі.

Концентрація на собі, на власних почуттях, прислухання до кожної власної думки, дотик до неї, цілковите занурення в неї. Зараз цей персональний вимір роздумів охоплює кожного з нас більше ніж будь-коли – і саме йому присвячена нова колекція окулярів бренду Casta.

Окуляри CASTA

Новий модельний ряд Casta має класично-строгий вигляд, адже саме такий дух сьогодення. Як не дивно, саме за цією стриманістю ховається тендітність наших думок. Оправи й окуляри в новій колекції Casta – лаконічні, зручні, зрозумілі. Вони легко доповнять будь-який гардероб і складуть гарну компанію будь-якому образу будь-якої пори року.

Колекція Casta сповнена простих і водночас цікавих акцентів, як-от різноколірні завушники. Вони не відвертають уваги від власника або власниці, натомість охайно прикрашають його або її особистість. З такими окулярами ви можете бути впевнені, що завжди почуватиметься та виглядатимете якнайкраще, незалежно від ситуації. Зрештою, саме окуляри можуть стати ідеальним аксесуаром для будь-якого образу.

Окуляри CASTA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.