КУПИТИ КВИТКИ

Гід наймоднішими прикрасами сезону осінь-зима 2024/2025

Ті предмети, які несміливо прокралися до наших скриньок з прикрасами, нарешті набувають остаточної актуальності в трендах сезону осінь-зима 2024/2025. Каскадні намиста, масивні браслетами, пірсинг, а також ностальгічні кольорові прикраси початку 2000-х і 2010-х років супроводжуватимуть естетику бохо. По-іншому й бути не може з таким розмаїттям квітів, перлів і мушель. Vogue.ua зібрав великий гід наймоднішими прикрасами сезону осінь-зима 2024/2025.

Каскадне намисто

Chanel
Chanel

Реклама.

Emporio Armani
Emporio Armani

Armani Privé
Armani Privé

Каскадні намиста вже були одним із домінуючих трендів весняно-літнього сезону, і вони ще продовжують своє панування. Такий спосіб носіння класичного аксесуара, заснований на використанні різної довжини, досягається завдяки намистам, які можна накручувати кілька разів. У них є всі шанси стати головним бохо-аксесуаром, який супроводжуватиме вбрання таких знаменитостей, як Сієнна Міллер та сестри Олсен.

Масивні браслети

Chloe
Chloe

Dsquared2
Dsquared2

Alaїa
Alaїa

Лихоманка для масивних браслетів-кафів почалася на початку року завдяки тим модницям, які вирішили врятувати ювелірну класику. Широкі, металеві та надзвичайно великі дизайни від Chloé, Burberry та Dsquared2 набувають актуальності, хоча їх також можна знайти з таких матеріалів, як смола. Усі вони ідеально пасують для поєднання з футболками з короткими рукавами або поверх рукавичок і рукавів у стилі Alaïa.

Перли

Armani Privé
Armani Privé

Dior
Dior

Незважаючи на те, що перли є типово літніми, такі прикраси прибувають у новий сезон з оновленим духом. У вражаючій різноманітності їх можна знайти в сережках або чокерах. Надихнутися на нову інвестицію допоможуть колекції Armani Privé та Dior.

Пірсинг

Dion Lee
Dion Lee

Balenciaga
Balenciaga

Ніби під впливом персонажа Джейкоба Елорді у фільмі "Солтберн" і гардеробу "багатих дітей" 2006 року, моделі зʼявилися на подіумах із пірсингом на обличчі. Незалежно від того, чи він на губі та з шипами, як у Dion Lee, чи добре відомий септум, як у Courrèges і Balenciaga, очевидно, що це один із найбільш суперечливих трендів сезону.

Морські мотиви

Balmain
Balmain

Simorra
Simorra

Collina Strada
Collina Strada

Мушлі, як і перли, не тільки для літа. Ці прибережні мотиви, які Simorra та Balmain додали в свої колекції, переносять нас до моря, щоб підкреслити їхні спіралі.

Срібні сережки

Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Після сезонів із золотом у більшості колекцій настав час сріблу знову конкурувати з ним. Зокрема, в сережках з максималістським духом. Це випадок Bottega Veneta, Coperni, Jean Paul Gaultier та Coach, які також вбудовують у прикраси діаманти для ефектного блиску.

Квіти

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Maccapani
Maccapani

Цього сезону квіткові мотиви знайшли своє місце в архітектурних прикрасах, які повністю повторюють рослини. Carolina Herrera та Maccapani є одними з брендів, які включили їх у свої колекції, використавши такі квіти, як ромашки та орхідеї. Окремо чи як букет, головною особливістю є розмір прикрас – неодмінно XXL.

Ансамблі каблучок

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Emilio Pucci
Emilio Pucci

Прикрашені руки стануть одним із головних акцентів прикрас цього року. Відкидаючи на другий план мінімалістичні тонкі лінії, каблучки множаться, щоб прикрасити кожен палець. Це демонструють Dries Van Noten та Emilio Pucci, які також додають такі деталі, як кольорові кульки для більшого ефекту.

Кольорові намиста з шармами

Marine Serre
Marine Serre

Balenciaga
Balenciaga

Дизайнери вводять шарми, які вже прикрашають браслети, і в намиста: основна мотузка служить ланкою для маленьких підвісок різних відтінків, кожна з яких представляє тварин, фрукти або різні предмети. Подорож у дитинство, ця весела тенденція — невимушений підхід до прикрас. Casablanca використовують бісер одного кольору – щось, від чого Balenciaga та Marine Serre повністю дистанціюються, щоб показати намиста з шармами з різними мотивами.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.