До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це так погано, що аж добре: босоніжки на танкетці знову повернулися в моду

Дебют дизайнерки Чемени Камалі в Chloé ознаменував відродження моди бохо, включно із суперечливими босоніжками — взуттям у ретростилі з перехресними шкіряними ремінцями та масивною дерев’яною танкеткою. Сієнна Міллер, відома своєю непохитною прихильністю як до танкетки, так і до всього, що стосується бохо, була серед перших зірок, які приміряли нове ультрамодне взуття. Хоча танкетка може викликати не найкращі спогади про моду 2000-х, але сучасні модні інфлюенсери доводять, що босоніжки на танкетці здатні мати стильний вигляд.

Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

Реклама

Візьмемо, наприклад, Періс Гілтон — одну з найпопулярніших жінок 2000-х, — яка часто додавала взуття на танкетці до свого вбрання в стилі Y2K. Один із її найкращих образів — поєднання кремових босоніжок на танкетці з білою плісированою мікроспідницею, блакитним укороченим жакетом Juicy Couture на блискавці, білою сумкою-сідлом Dior і білим картузом. Багатьом із нас таке вбрання може здатися модним безладом, але Гілтон знає, як зробити так, щоб найепатажніше поєднання речей видавалося милим, сексуальним і крутим.

Періс Гілтон
Періс Гілтон

В епоху, коли Ліндсі Лохан вела активне нічне життя, її також часто бачили в туфлях на танкетці з потертими джинсами або шортами. Особливо запам'яталося її поєднання джинсових шортів Chanel з білими лакованими босоніжками на танкетці Dior. А Джессіка Альба часто комбінувала такі босоніжки з елегантною сукнею на червоних доріжках. До пізніх нульових принцеса Вельська часто додавала взуття на танкетці до квіткових суконь.

Ліндсі Лохан
Ліндсі Лохан

Кетрін, принцеса Уельська
Кетрін, принцеса Уельська

Джессіка Альба
Джессіка Альба

Влітку 2023 року взуття на пробковій танкетці почали носити Нікола Пельтц Бекхем і Лілі-Роуз Депп. Під час відпустки в Сен-Тропе зі своїм чоловіком, Брукліном Бекхемом, Нікола одягла ансамбль у стилі Джейн Біркін — білий комплект Frankies Bikinis у поєднанні з сумкою-кошиком і високими золотими босоніжками з пробковою танкеткою. Лілі обрала вбрання в стилі Y2K, одягнувши повсякденну пару Worishofer на дещо зменшеній танкетці, мініспідницю та простий білий топ. Дженніфер Лопес також прихильниця танкетки — вона носила безліч варіацій такого взуття з 2000-х років до сьогодні (і любить навіть кросівки на танкетці).

Лілі-Роуз Депп
Лілі-Роуз Депп

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Якщо ви роздумуєте про те, щоб купити пару босоніжок на танкетці, зважте свій стиль та подумайте, як це взуття впишеться у ваш гардероб. Ви вишукана прихильниця Французької Рив’єри, яка любить проводити час у ресторанах, чи безтурботна душа, яка відпочиває в тосканських садах? Люксові бренди, як-от Giuseppe Zanotti та Dolce & Gabbana, мають у своєму асортименті розкішні варіанти взуття на танкетці, тоді як Scholl, Castañer і Manebi пропонують більш бюджетні альтернативи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.