До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

7 трендових пар взуття сезону осінь-зима 2024/2025

Laquan Smith

У сезоні осінь-зима 2024/2025 дизайнери мають спільну мету — раз і назавжди вигнати мінімалізм, або принаймні спробувати. Він співіснує з химерними, веселими та дивовижними моделями взуття: платформами, великими "дутими" чоботами та несподіваними тваринними принтами. Vogue.ua зібрав 7 найтрендовіших пар взуття сезону осінь-зима 2024/2025.

Гігантські чоботи

Moncler
Moncler

Реклама

Rick Owens
Rick Owens

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Черевики "ростуть" до непередбачуваних масштабів. Ніжні тони, як-от пастельний рожевий, будуть ідеальними союзниками в морозні дні — такими їх бачать бренди Dominnico та Moncler. У новому сезоні чоботи "надуваються", відсилаючи до справжніх повітряних кульок. Вони, як можна було побачити на показах Rick Owens та Alexander McQueen, здатні створювати екстравагантні силуети.

Екстремальна підошва

Comme des Garçons
Comme des Garçons

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Balenciaga
Balenciaga

Balenciaga переосмислюють класичні байкерські черевики, збільшуючи їх, поки вони не набувають певної схожості з величезними червоними черевиками MSCHF. Таке взуття, здається, створене для круглих пальців на ногах у героїв коміксів або відеоігор — божевільне і карикатурне, воно переносить нас у вигаданий світ, у якому будь-які речі можливі. Comme des Garçons роблять те саме і представляють подібне взуття.

Тваринні принти

Laquan Smith
Laquan Smith

KNWLS
KNWLS

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Леопардовий принт, який з’явився на початку цього року як один із найбільш впливових світових трендів, перекочував на всі види аксесуарів. І хоча протягом прийдешнього сезону ми продовжуватимемо бачити його скрізь, на подіумах з’явилися нові тваринні візерунки. Це принти зміїної або крокодилової шкіри на високих чоботах і туфлях на підборах. Прикладом є взуття яскравих кольорів, представлене Khaite, Coperni, Schiaparelli та Laquan Smith.

Туфлі Мері Джейн

Miu Miu
Miu Miu

Sandy Liang
Sandy Liang

Взуття з дитинства, яке знову стало популярним декілька сезонів тому, не втратить своєї сили і прийдешньої осені. Miu Miu та Sandy Liang знову включають туфлі Мері Джейн у свої колекції як жіночну та класичну частину гардероба.

Взуття на платформі

Balmain
Balmain

Gucci
Gucci

Chloe
Chloe

Незважаючи на те що останнім часом туфлі на шпильці залишаються поза увагою, важко відмовитися від зайвих сантиметрів, які візуально дає висока підошва. У цьому контексті платформи є найкращою альтернативою для досягнення такого ефекту. Взуття на платформі вже зʼявилося в колекціях Gucci, Balmain та Chloé.

Високі замшеві чоботи

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Chanel
Chanel

Називайте це одержимістю бохо-шиком або поверненням моди 1970-х, але ми могли б підсумувати це як відродження забутих матеріалів, наприклад, замші. З неї, оксамитово м'якої на дотик, тепер шиють високі чоботи, як у колекціях Chanel або Ralph Lauren. Тенденція нейтральних тонів, коричневих і бежевих, передає справжній осінній дух.

Екстравагантне взуття Frou Frou

Zomer
Zomer

Etro
Etro

Tod's
Tod's

Взуття на пласкій підошві, декороване торочками або іншими елементами, посідає одне з провідних місць у переліку найекстравагантніших моделей. Його унікальна суть полягає саме в декорі: від торочок та хутра до квітів чи кольорових намистин. Незвичайний підхід, який урізноманітнив колекції Ferragamo і Etro.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.