До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Померла ведуча, акторка Руслана Писанка

З життя пішла Руслана Писанка, українська акторка та телеведуча, яка першою в країні почала транслювати бодипозитив. Їй було всього 56 років.

З початком війни Руслана Писанка виїхала до Німеччини. Саме там лікарі діагностували в неї важку хворобу (не розголошується), від якої, ймовірно, акторка швидко та передчасно пішла з життя. Вона не афішувала хвороби, проте докладала всіх зусиль для допомоги країні, перебуваючи за кордоном.

Реклама

Руслана мала вищу режисерську освіту, проте всеукраїнську славу здобула, коли була співведучою випусків прогнозу погоди на телебаченні. Країна заворожено спостерігала, як життєрадісна жінка з пишними формами відкрито висловлювала любов до себе та до життя. Фактично, ведуча транслювала бодипозитив задовго до того, як це стало мейнстримом: у 90-ті, коли панували нереалістичні стандарти краси, а до створення інстаграму залишалися десятиріччя, це було сенсаційно.

Руслана ПисанкаФото: https://www.instagram.com/pisankaruslana/

У 2006 Писанка взяла участь у проєкті "Танці з зірками", проте 10 років по тому разом із чоловіком доєдналася до шоу "Зважені та щасливі", де працювала над тілом у режимі реального часу.

У доробку Руслани, зокрема, такі фільми, як "Вогнем і мечем", "Чорна Рада", "Москаль-чарівник" тощо.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.