До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іспанське місто тимчасово перейменували в Україну

Місто Фуентес-де-Андалусія, що на півдні Іспанії, тимчасово перейменували в Україну. Це рішення місцева влада ухвалила на знак підтримки українського народу. Про це повідомило Міністерство закордонних справ України.

У містечку Фуентес-де-Андалусія, розташованому в провінції Севілья, мешкає 7200 осіб. Акція з перейменування була реалізована з ініціативи місцевих жителів, які вирішили продемонструвати свою солідарність із народом України. Назву міста змінили на час великодніх свят. Крім того, деякі з вулиць містечка наразі перейменовані на Київську, Маріупольську, Харківську, Херсонську та Одеську.

Реклама

Муніципальна влада Фуентес-де-Андалусія також ініціювала програми зі збирання гуманітарної допомоги Україні та висловила готовність прийняти українських громадян, які, рятуючись від війни, шукають притулку в Іспанії.

Як повідомляє видання Sevilla ABC, у місті також пройде інформаційна кампанія, що включає "інтерактивну програму новин", яка поєднала Фуентес-де-Андалусія наживо зі спеціальними кореспондентами TVE, La Vanguardia, RNE та Associated Press в Україні. Таким чином мешканці міста можуть наживо отримувати інформацію у цей період безпосередньо з місця подій в Україні.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.