До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мартін Скорсезе звернувся до українців з теплими словами підтримки

Культовий американський режисер , який зняв "Вовк з Волл-стріт", "Відступники", "Острів проклятих", володар премії "Оскар", Мартін Скорсезе записав відеозвернення до українців зі словами підтримки.

"Мої дорогі українці, співгромадяни світу, мене звати Мартін Скорсезе, і я надсилаю це повідомлення, щоб просто сказати, що ви не самотні, – сказав режисер. – Ми захоплюємося вашою мужністю, наполегливістю, стійкістю та надзвичайною, дивовижною рішучістю перед обличчям цього варварства. Цього невимовного варварства".

Реклама

"У цей момент ваш дух, сила вашого духу, – наче світло. Це світло всього світу. І я молюся, щоб воно було досить яскравим, аби провести вас крізь цю темряву", – додав режисер.

Нагадаємо, 4 грудня 2022 року виповнилося 100 років з американської прем’єри "Щедрика" в найпрестижнішому концертному залі Нью-Йорка — Карнегі-Голлі. До цієї дати у Штатах відбулося велике святкування за участі хорових колективів з України та Північної Америки. Ведучими концерту стали Мартін Скорсезе й американська акторка українського походження Віра Фарміга.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.