До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мадонна розпочала світовий тур The Celebration World Tour

14 жовтня американська співачка Мадонна розпочала світовий тур The Celebration World Tour, який улітку була змушена перенести через проблеми зі здоровʼям. Перший концерт відбувся у Лондоні.

Зірка зʼявилася на сценів червоній сукні-комбінації з мереживом, проте головну увагу привернули головні убори співачки та її шоу-балету – вони були спеціально виготовлені українським брендом Ruslan Baginskiy. "Дякую, Мадонно! За те, що повірила в мене з самого початку. За вашу неймовірну підтримку. Майже вісім років разом. Наша історія, яка сталася цієї дивної ночі. Дякую, що зробили мене частиною вашого свята. Ця підтримка не тільки моя, це підтримка моєї країни. Наша перемога приходить і завдяки культурній єдності через відсутність страху. Ви завжди були прикладом цього. Ваша присутність у моєму житті — найбільша честь", — прокоментував дизайнер Руслан Багінський.

Реклама

Мадонна у капелюсі Ruslan Baginskiy
Мадонна у капелюсі Ruslan Baginskiy

Окрім цього, під час виконання композиції Don't Cry for Me Argentina Мадонна тримала синьо-жовтий прапор, чим укотре висловила свою підтримку Україні. Співачка також огорнулася в прапор, скандуючи No Fear, що підтримав увесь зал The O2 Arena, де відбувався концерт. Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Мадонна підтримала Україну. У своїх соціальних мережах вона постила повідомлення про насильство та обстріли росіянами мирних міст, а також допомагала фонду "Голоси дітей", який опікується жінками та дітьми, постраждалими від війни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.