До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Сміливі мають щастя": нова пісня ROXOLANA відсилає до творчості Багряного

Новий трек співачки відсилає до відомого роману Івана Багряного "Тигролови", в якому герої неодноразово повторюють фразу "Сміливі завжди мають щастя". У пісні артистка говорить про важливість пошуку сили та віри в себе у складні часи.

Реклама

За словами ROXOLANA, вона написала цю пісню навесні, після доволі непростої зими, під час якої часто перебувала в депресивному стані. "За цей час я написала чимало мінорних пісень, але в якийсь момент мені на очі потрапила фраза "Сміливі завжди мають щастя" — і захотілось перечитати роман "Тигролови". Я ніби заново зрозуміла, яка у нас всіх є сила духу, наскільки ми можемо бути сильними, якщо подолаємо свій страх. З такими думками створювалась ця пісня. Сподіваюсь, вона допоможе людям, які її слухатимуть, повернути сили і віру в себе".

Відео до пісні зняв режисер Руслан Махов: локацією став дах однієї з київських будівель, а знімальній групі довелось кілька разів переривати роботу через ракетну загрозу. "Це навіть було символічно, — згадує процес фільмування співачка. — Через повітряні тривоги та загрозу атак наш меседж — іти вперед чи підніматись вгору, а головне, нічого не боятися — фактично став нашим девізом і під час цих знімань".

Нагадаємо, що 25 квітня ROXOLANA зіграє у Києві перший сольний концерт. "Дуже теплий сольник" відбудеться в концертному залі Bel Etage Music Hall.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.