До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль представила чуттєву пісню "Троянди"

У свій день народження, 25 січня, Тіна Кароль підготувала подарунок шанувальникам та представила новий трек "Троянди". Це романтична пісня про почуття, виконана в чистій лаконічній манері: голос артистки доповнює струнний оркестр, акустична гітара і перкусія.

Реклама

"Піснею "Троянди" я хотіла заповнити порожнечу в серцях мільйонів людей, щоб мовчання нарешті знайшло своє вираження, — каже Тіна Кароль, яка виступила також співавторкою музики. — Важливими сьогодні стали лише ті, з ким можна помовчати, ніби бути "на одній гучності". "Троянди" — це пісня про особливий момент, коли всередині щось ламається на дві частини, коли ми розуміємо, де зрада і де правда, що в минулому, а що в майбутньому".

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Автор слів до пісні "Троянди" — Андрій Безкровний. Співрежисерками мінімалістичного чорно-білого відео, в якому всю увагу зосереджено на артистці, стали Ната Курган і Тіна Кароль. За посиланням також пропонуємо прочитати наш матеріал до дня народження Тіни Кароль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.