До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Coachella 2024

Минуло майже 25 років з першого фестивалю Coachella, який відбувся у жовтні 1999 року. Відтоді він із пересічної культурної події переріс у попсенсацію — люди йдуть туди за епічними виступами музикантів, унікальними модними образами та спогадами, які залишаться на все життя. У цьому матеріалі розповідаємо все, що потрібно знати про Coachella 2024.

Коли відбудеться фестиваль?

За традицією Coachella 2024 триватиме два вікенди поспіль — 12-14 квітня та 19-21 квітня в Empire Polo Club в Індіо, Каліфорнія.

Реклама

Яка різниця між двома вікендами Coachella?

Найбільш помітна зміна — трава. У перші вихідні гості фестивалю гулятимуть пишними зеленими газонами. Однак за три дні орди музичних шанувальників витопчуть їх нанівець. Іноді артисти запрошують спеціальних гостей виступити разом з ними на сцені, і під час перших вихідних їх зазвичай дещо більше. Також під час першого вікенду влаштовують більше різних вечірок та активностей поза виступами.

Скільки музичних сцен на Coachella?

В останні роки на Coachella встановлювали сім основних сцен. Головна — найбільша, і саме на ній виступають хедлайнери. Є також театр під відкритим небом і намети Gobi, Mojave, Yuma, Sonora та Sahara, де можна почути різних виконавців. Намет Sahara має другу найбільшу сцену на фестивалі. Це місце найвідоміше тим, що тут грають EDM, проте час від часу влаштовують й інші великі події.

Хто хедлайнери Coachella 2024?

No Doubt, Лана Дель Рей, Tyler, the Creator, Doja Cat — хедлайнери Coachella 2024. Також серед головних виконавців зазначені J Balvin, Peso Pluma, Gesaffelstein, Blur, Ice Spice, Джене Айко, Lil Uzi Vert, Justice, Bleachers, Пеггі Гоу, Янг Міко, Сабріна Карпентер, Skepta, FLO, Тінаші, Сьюкі Вотергаус, Lil Yachty та інші. До повного списку виконавців Coachella 2024 увійшли понад 150 артистів, що зробило цьогорічний фестиваль одним із найбільш глобально репрезентативних та жанрово різноманітних за всі роки.

Що нового на Coachella цього року?

Намет Sahara у 2024 році буде значно більшим. Також на Coachella з'явиться нова сцена — Quasar. Тут гратимуть диджей-сети, які триватимуть щонайменше три години. Серед найочікуваніших виконавців Quasar — Jamie хх та Rüfüs Du Sol.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.