До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Tyler, the Creator представляє нову колекцію для Louis Vuitton

Новий креативний директор Louis Vuitton Фаррелл Вільямс успішно дотримується філософії свого покійного попередника Вірджила Абло, створюючи свої колекції у вуличному стилі й викликаючи резонанс в індустрії. Для свого останнього починання Вільямс звернувся за підтримкою до музиканта Tyler, the Creator.

Tyler, the Creator
Tyler, the Creator

Реклама

У своїй першій колаборації для чоловічої лінії Louis Vuitton, Вільямс та Тайлер діляться захопленням сміливими колірними палітрами, оновлюючи монограму Louis Vuitton з намальованим вручну мотивом. Нова монограма також з'явилася на культовому багажі бренду. На фото, що анонсує колаборацію засновник Tyler, the Creator стоїть на тлі валіз Louis Vuitton.

В межах колаборації вийде й верхній одяг, зокрема пастельно жовте пальто та куртка-авіатор. Серед аксесуарів — головні убори з монограмою та пілотні окуляри. Також до колекції увійшли аксесуари для гри в гольф, такі як захисні чохли та рушники.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.