До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Артем Пивоваров записав спільний трек із псом Патроном для порятунку тварин

У складні часи кожен потребує підтримки, а особливо ті, хто не може подбати про себе сам. Саме з думкою про тих, хто не може подбати про себе – про тварин, які залишились без дома – записав новий трек музикант Антон Пивоваров. Разом з найвідоміших псом країни, Патроном, який служить в ДСНС та займається розмінуванням українських територій, Артем записав спільний трек – це оновлена версія його гіта "Дежавю".

Цей трек реалізовано спільно з рухом UAnimals, разом з прем’єрою Артем запускає збір коштів для тварин з окупованих територій, якими опікуються UAnimals.

Реклама

Сам Артем Пивоваров народився у Вовчанську на Харківщині. "Місто постраждало від російських обстрілів і пережило місяці окупації", –зазначають у UAnimals. – Зараз, після деокупації, там безліч безпритульних і покинутих тварин, яким потрібна допомога. Ну а Патрон — відважний пес-рятівник, легенда розмінування, талісман загону піротехніків. Уже не вперше разом із UAnimals він рятує тварин від війни та навіть отримав в організації символічну посаду директора Департаменту комунікацій".

Нагадаємо, минулого року Артем Пивоваров започаткував культурний проєкт "Твої вірші, мої ноти", який популяризує українську культуру через музику. Зокрема, в рамках проєкту разом з Надею Дорофєєвою вони записали трек "Думи мої, думи" на вірш Тараса Шевченка.

Долучитись до збору та допомогти тваринам можна на офіційній сторінці @uanimals.official в Інстаграм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.