До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих музичних альбомів цієї весни

Останні три місяці подарували світу неймовірну музику — від ніжних балад до запальних R&B треків. У цьому матеріалі vogue.ua розповідає про п’ять найкращих музичних альбомів весни.

Кендрік Ламар, Mr. Morale & The Big Steppers

Після виходу його альбому DAMN. У 2017 році, який отримав премії "Ґреммі" та Пулітцерівську премію, Кендрік Ламар переважно співпрацював зі своїми колегами над їхніми треками, написав музику до фільму "Чорна Пантера", заснував креативну агенцыю та виступив на Super Bowl. Після п’яти років мовчання Ламар випустив власний новий неперевершений альбом Mr. Morale & The Big Steppers. Альбом розділений на два томи по дев'ять треків, кожен з яких з’явився в списку Billboard Hot 100.

Реклама
Вінс Стейплз, Ramona Park Broke My Heart

Репер з Каліфорнії Вінс Стейплз випустив п’ятий студійний альбом Ramona Park Broke My Heart, названий на честь однойменного місця в районі Лонг-Біч в Лос-Анджелесі, з якого він родом. Таким чином новий альбом певною мірою присвячений музичній історії його рідного міста. Це реліз для шанувальників широкоформатного репу Західного узбережжя, який, безумовно, можна назвати одним із найкращих реп-альбомів 2022 року.

Koffee, Gifted

В основі дебютного альбому ямайської співачки Koffee лежать душевні мелодії акустичної гітари. Пісні Koffee поєднують у собі традиції американського гіп-гопу та R&B, а також дещо хаотичні й поетичні тексти. Кар'єра Koffee розвивається разючим темпом. Два роки тому вона стала першою жінкою, яка виграла "Ґреммі" за найкращий альбом у стилі регі. Також вона встигла попрацювати з низкою гучних імен в індустрії: Гаррі Стайлз, з яким вона поїхала в тур; Джон Ледженд, у альбомі якого вона з’явилася 2020 року; Jay-Z, який залучив її для виконання пісні вестерну "Гірка помста". Ходять чутки, що наразі вона працює з Ріанною над майбутнім альбомом співачки в стилі регі.

Омар Аполло, Ivory

Ivory — це повноформатний дебютний альбом від поп-орієнтованого співака й автора пісень Омара Аполло, який востаннє випустив EP під назвою Apolonio у 2020 році. Перший альбом співака й автора пісень виходить за межі R&B музики, й поєднує в собі різноманітні жанри: за звучанням треки переходять від чуттєвого соулу до невинного попу в стилі бойз-бендів 1990-х.

Гаррі Стайлз, Harry’s House

Harry’s House — третя сольна платівка колишнього учасника бойз-бенду One Direction. Сольний дебют Стайлза відбувся у 2017 році, через два роки після того, як шалено популярний британський гурт заявив про припинення своєї діяльності. Альбом Harry’s House відкриває більш вразливу та чуттєву сторону співака. В інтерв’ю Гаррі Стайлз відкрито заявляв, що цим альбомом він надзвичайно пишається, тому що він вийшов "неймовірно чесним". Так, 13 треків Harry's House дозволяють слухачам зрозуміти, що саме Стайлз вважає своїм домом і своїм життям.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.