До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від Емінема до Кендріка Ламара: як зірки гіп-гопу виступили на Super Bowl 2022

Супербоул — фінал чемпіонату Національної футбольної ліги та найбільша спортивна подія в Сполучених Штатах Америки. Крім самої гри, десятки мільйонів глядачів чекають на перерву між таймами та традиційний музичний виступ. Після культових сетів Бейонсе, Дженніфер Лопес, The Weeknd і багатьох інших у попередні роки, у 2022-му під час чемпіонату свої гіти виконали легенди гіп-гопу — Мері Джей Блайдж, Snoop Dogg, Кендрік Ламар, Емінем і Dr. Dre.

Эминем, Dr. Dre,  Кендрик Лемар, Мэри Джей Блайдж, Snoop Dogg и 50 Cent во время выступления на Супербоуле 2022Емінем, Dr. Dre, Кендрік Ламар, Мері Джей Блайдж, Snoop Dogg і 50 Cent під час виступу на "Супербоулі-2022"

На сцені посеред стадіону Dr. Dre і Snoop Dogg почали виступ з культового треку The Next Episode, а потім перейшли до California Love. Snoop Dogg з’явився на Супербоулі в яскравому жовто-синьому спортивному костюмі з принтом пейслі. Образ репера доповнили золоті ланцюги, протисонцеві окуляри й білі Converse з жовтими шнурками. Dr. Dre був одягнений у повністю чорне вбрання, що вирізнялося завдяки поєднанню шкіри й вовни, а також контрасту об’ємів бомбера й обтислих джинсів.

Реклама
50 Cent во время выступления на Супербоуле 202250 Cent під час виступу на "Супербоулі-2022"

Потім на одній з конструкцій сцени з’явився 50 Cent і спробував відтворити свій кліп на трек In Da Club. Він був одягнений у білу майку й чорні штани з поясом Dior, а на голові мав пов’язку Andre Agassi.

Далі на сцені прозвучали треки Family Affair і No More Drama у виконанні Мері Джей Блайдж. Королева гіп-гопу сяяла в білому комбінезоні, високих чоботах і капелюсі Dundas. У 2020 році Пітер Дандас створив обтислі мінісукні з лелітками й короткі шорти для виступу Шакіри на Super Bowl. Щоб створити костюм для Блайдж, норвезький дизайнер проаналізував архівні вбрання артистки за її багаторічну кар’єру.

Кендрік Ламар виконав попурі з треків MAAD City і Alright. Репер і володар Пулітцерівської премії вибрав для виступу кастомізований образ Louis Vuitton. Лауреат премії "Ґреммі" вдягнув чорний вовняний двобортний костюм і шовкову сорочку з останньої колекції Вірджила Абло для французького модного Дому, представленої в січні цього року. Образ Ламара доповнювали чорні шкіряні рукавички й черевики Louis Vuitton.

Кендрик Лемар на Супербоуле 2022Кендрік Ламар на "Супербоулі-2022"

Після Ламара на сцені з’явився Емінем. Він виконав свій гіт Lose Yourself за підтримки Андерсона Паака на ударних. Вбрання репера — фірмова толстовка з капюшоном, ланцюги, кепка й обвислі джинси — сягає корінням традиційної гіп-гоп-моди. В образі Емінема вирізнялося взуття, яке точно не залишить байдужими шанувальників баскетболу. Кросівки артиста Air Jordan 3 були прикрашені на язичку монограмою E й гумовими вставками на п’яті з іменною биркою Slim Shady.

Шоу завершилося тим, що Dr. Dre і Snoop Dogg виконали ще один легендарний трек Still D.R.E. У цьому виступі справді немає на що скаржитися. Це було абсолютно видовищне шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.