До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Возз'єднання королівської родини відбулося у Лондоні

Королівська родина та вся Британія зараз перебувають у жалобі після смерті королеви Єлизавети II, яка пішла у засвіти 8 вересня у віці 96 років. Незважаючи на весь біль, найближчі родичі Її Величності повинні дотримуватися певних правил і брати участь в офіційних заходах. Так, 10 вересня відбулося возз'єднання легендарної четвірки – принци Вільям та Гаррі разом зі своїми дружинами з'явилися у Віндзорському замку, де приймали квіти біля воріт замку та спілкувалися з британцями.

Це був перший спільний вихід четвірки за довгий час – експерти вже називають його важливим сигналом, що доводить здатність нового короля Чарльза III об'єднувати та примиряти. Останній раз герцоги Кембриджські та герцоги Сассекські з'являлися разом на публіці у березні 2020 року.

Реклама

Природно, що чимало уваги привернули образи Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Обидві жінки були одягнені за протоколом – у стриманих чорних сукнях середньої довжини, підібравши до них взуття в тон та темні колготки. Доповнила образ Маркл прикрасами Cartier та годинником Леді Ді, а Міддлтон, яка нещодавно стала принцесою Вельською, обрала лише ледь видимі сережки і заручну каблучку, з якою практично не розлучається.

Нагадаємо, що чорний колір був траурною королівською уніформою упроловж століть. Коли в 1861 році помер принц Альберт, королева Вікторія носила чорний одяг до своєї смерті в 1901 році. Коли в 1952 році помер батько королеви Єлизавети, король Георг VI, вона була у відпустці в Кенії та негайно повернулася до Великобританії, де переодягнулася в чорну сукню, щойно приземлилася. Відтоді королівські особи подорожують у чорному вбранні.

Наступне возз'єднання сім'ї публіка побачить вже 19 вересня – у день офіційного поховання Її Величності.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.