До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: чого сподіватися вогняним знакам зодіаку у 2023 році

На початку нового року ми будуємо плани та намагаємося зазирнути в найближче майбутнє, щоб дізнатися, що готує рік прийдешній. Разом із платформою Strong & Precious, яка представляє найкращі українські ювелірні бренди, ми запитали у професійного астролога, чого сподіватися представникам 12 зодіакальних знаків попри випробування воєнного часу.

Реклама

Представникам вогняних знаків — Овнам, Левам і Стрільцям — у 2023 році випаде щасливий білет. Ваші ініціативність, ентузіазм, лідерські якості матимуть великий попит, а ідеї надихатимуть інших на видатні досягнення. Цього року ви — допитливі мандрівники, що відкривають нові світи й тестують себе на якість взаємин з оточенням, на витривалість і вміння досягати мети.

Намисто, rockah. (Strong & Precious)

Овен

Сережка, Gunia Project (Strong & Precious); топ, Magda Butrym (theicon.ua)

Попереду рік змін та активної діяльності. У представників знака Овна буде можливість щось переінакшити у своєму житті, почати "з чистого аркуша", перезавантажитись. Сприятливі умови з’являться насамперед у сферах формування іміджу, розвитку кар'єри, підвищення соціального статусу.

Від початку року і до середини березня близькі друзі можуть допомогти в реалізації особистих і професійних цілей. Починаючи з березня, варто приділяти час нетривалому усамітненню між періодами бурхливої діяльності: такий відпочинок може виявитися продуктивним і принести задоволення. Це чудовий період для ретроспекції свого досвіду та завершення незакінчених проєктів. Не забувайте приділяти увагу здоров'ю, вам може знадобитися більше часу для відпочинку та сну.

Із січня до квітня та у вересні варто ощадити сили та контролювати емоції, особливо тим представникам знака Овна, хто народився з 17 по 20 квітня. У травні та листопаді мінливий настрій, ревнощі, нереалізовані бажання можуть впливати на стосунки в сім'ї, з коханими, а також на стан вашого бюджету. Прагніть до рівноваги, виявіть теплоту та сердечність до близьких людей.

У фінансовій сфері ймовірна турбулентність. Це вимагатиме від вас винахідливості у веденні справ, що пізніше обернеться позитивними результатами. З середини травня і до кінця року – період фінансових можливостей.

Лев

Дві каблучки, усе – Nomis (Strong & Precious); сукня, Faith Connexion (theicon.ua)

Досвід стійкості та винахідливості представники знака Лева здобули минулого року, і тепер він допоможе у складних ситуаціях. Протягом 2023-го можливі зміни у ваших планах, соціальній реалізації, фінансових справах.

У квітні-травні замисліться над мотивацією своїх вчинків, щоб уникнути помилкового рішення. Ваші плани реалізуються швидше, якщо про них знатиме менше людей. Після середини травня випаде нагода опинитися в потрібному місці в потрібний час, використати можливості для розвитку кар'єри, відчути свою популярність — за умови якщо ви легше ставитиметеся до поточного перебігу подій, припините переоцінювати свої сили й обтяжуватися питаннями, як-от: мене цінують чи знецінюють? що я тут роблю? яке моє призначення?

До середини травня не вгамується бажання ушляхетнити своє життя: у представників знака Лева буде спокуса подорожувати, поринути в нове культурне середовище, підвищити рівень знань, здобути нову освіту, поділитися знаннями. Ті, хто народився з 6 по 16 серпня, особливо відчують, як життя набирає обертів: на думку спадатимуть неординарні ідеї, здаватиметься, що за день проживаєш тиждень.

Влітку перебування на природі додасть емоційного комфорту. Вже у червні відчуєте приплив енергії, будете активні та продуктивні — якщо дозволятимете собі достатньо відпочинку та сну. Тоді ж посилиться ваша сексуальність. Якщо ваші романтичні стосунки поки що вільні чи нестійкі — буде шанс стабілізувати їх. Загалом, упродовж року зберігатиметься тенденція зменшення контактів до комфортної кількості.

Стрілець

Дві сережки, усе – Nomis (Strong & Precious); намисто, rockah. (Strong & Precious); сукня, Faith Connexion (theicon.ua)

Перша половина року принесе натхнення, романтику, сприятливі можливості в реалізації проєктів, просуванні свого бренду. А хтось із представників знака Стрільця пізнає щастя батьківства. Рік запам’ятається різними заходами: весілля, ювілеї, дні народження — скрізь ви опинятиметеся в центрі уваги, перед вашою чарівністю та велелюбністю важко буде встояти. Спілкування стане для вас другим повітрям. З'являться нові захоплення, ба більше: хобі може стати вашим проєктом. Також вірогідні приємні сюрпризи, подарунки.

Проте ваш порядок навряд чи буде стабільним. Несподівані події можуть надихнути змінити роботу, або ви самі вирішите, що настав час звільнитися. У січні й на початку лютого не перевантажуйте себе, намагайтеся бути стриманішими: ваша імпульсивність загрожує конфліктами. Із середини травня фокус уваги повністю переміститься у бік роботи. Багатозадачність, участь у цікавому проєкті, фріланс, волонтерство – це ваше й захопить вас цілком. Але не переоцінюйте себе, щиро вірячи, що впораєтеся, — можливо, ви помиляєтеся.

Найбільш енергетично наповнені місяці — червень, вересень, грудень. Це гарний час для подорожей, кроків у напрямку до мети, ремонту й облаштування житла. До уваги представників знака Стрільця, народжених з 14 по 19 грудня: у вас особливо посилиться здатність до концентрації, планування, структурування інформації. Поміркуйте про створення інтелектуального продукту — наприклад, книги. У цей час можливе обмеження контактів лише до найнеобхідніших. Натомість Всесвіт може привести чотирилапого друга, який схоче залишитися з вами.

Авторка гороскопа: Марина Губарева

Що треба знати про платформу Strong & Precious?

Головна ідея Strong & Precious — представити українські ювелірні бренди широкій міжнародній спільноті та інсайдерам модної індустрії. Проєкт представляє потужний ювелірний потенціал України.

Немає особливого правила чи теми, яка об’єднує вибрані дизайни, окрім українського походження. На платформі представлені різноманітні типи та стилі ювелірних виробів: деякі з них більш архітектурні й складні, деякі — знаходять натхнення в національних традиціях і візерунках.

Назва Strong & Precious віддзеркалює поточний контекст, який об’єднує всіх українських дизайнерів, — яскраві ювелірні вироби та сильні характери.

Над зніманням працювали:

Фото: Andrew Grey
Освітлювач: Oleksander Mischenko
Стиль: Tetiana Nemchenko
Асистент стиліста: Vlad Askerov
Макіяж: Svetlana Rymakova
Зачіски: Pavel Lotnik
Сет-дизайн: OleksandraArsalani @mutabor_mutabor
Продюсер: MarinaSandugey-Shyshkina
Модель: KristyPonomar @InterModels

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.