До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: чого сподіватися знакам зодіаку водної стихії у 2023 році

На початку нового року ми будуємо плани та намагаємося зазирнути в найближче майбутнє, щоб дізнатися, що готує рік прийдешній. Разом із платформою Strong & Precious, яка представляє найкращі українські ювелірні бренди, ми запитали у професійного астролога, чого сподіватися представникам 12 зодіакальних знаків попри випробування воєнного часу.

Реклама

Представникам знаків Води — Рака, Скорпіона, Риб — рік нагадуватиме контрастний душ: то підноситиме догори і спонукатиме до відкритості та творчості, то занурюватиме на звичні глибини, даруючи опору та спокій. Цього року ви — завбачливі ентузіасти. Ваші уява та інтуїція будуть на висоті. Якщо у вас є заповітна мрія або ціль, саме ці здібності допоможуть швидше наблизитися до неї.

Браслет, Lutiki (Strong & Precious)

Рак

Дві каблучки, усе – Yuval' Studios (Strong & Precious); сукня, BEVZA

У першій половині року світ влаштує представникам знака Рака перевірку на реалістичність планів і бажань. Виникатиме безліч, здавалося б, видатних можливостей і привабливих пропозицій — і хотітиметься їх не проґавити, скористатися з усіх одразу. Що вибрати — ось питання.

Із середини березня розпочнеться сприятливий період для перегляду власних цінностей і досягнень. Ситуації допоможуть відчути особисті кордони, приміряти до своєї натури нові знання з психології та філософії, а також культурні традиції різних країн. Цілеспрямованість, реалістичні очікування та організаторські здібності принесуть користь як у самоосвіті, так і навчанні інших. У квітні-травні розпорошення енергії на безліч справ може послабити ваші фізичні та матеріальні ресурси. Є сенс у цей час вибрати напрямок, де сподіваєтеся досягти найзначніших результатів, і докласти туди максимум зусиль.

Зберігайте спокій, і друга половина року ввімкне ваші інтуїцію та мудрість, запропонує цікаві соціальні проєкти, подарує позитивний досвід спілкування в соцмережах, спільнотах за інтересами або огорне теплом у компанії друзів. Особливо таланитиме в цьому представникам знака Рака, народженим з 22 червня до 9 липня.Липень-серпень принесуть впевненість у собі, ясність свідомості, що дасть додаткові ресурси для переговорів, комунікацій, інтелектуальної діяльності.Восени ж уникайте конфліктів і провокацій у сім'ї, натомість спрямуйте вашу енергію та ініціативу в мирне і творче русло домашніх справ.

Скорпіон

Чотири кафи, усе – Nomis (Strong & Precious)

У першому півріччі представникам знака Скорпіона варто урізноманітнити повсякденне життя. Наприклад, переглянути свої звички, оптимізувати розпорядок дня, налагодити харчування, проконсультуватися з фахівцем зі здорового способу життя, більше спілкуватися з домашніми улюбленцями. Ваш девіз: "Живемо тепер. Робимо те, що хочемо робити, і не виснажуємо себе". Така життєва філософія сприятиме вашій стресостійкості та посилюватиме емоційну гнучкість.

Квітень-травень принесуть впевненість у власних силах, нові надії та цілі. Вітер мандрів покличе в дорогу, знову здаватиметься, що добре там, де вас немає, — і, цілком можливо, ви це вкотре перевірите. Властиві представникам знака Скорпіона рішучість та ініціативність допоможуть знайти справу до душі. Це гарний час для початку нових проєктів та розвитку вже наявних для самоосвіти, розширення зв'язків, особливо із зарубіжними партнерами.

На початку літа варто звернути увагу на бізнес-стосунки й особисті взаємини. Емоційна напруженість, суперечки, боротьба амбіцій, інтриги, маніпуляції можуть призвести до фінансових збитків та перегляду партнерства. Але ваша виняткова витримка допоможе в цей період керувати своїми емоціями, знаходити компроміси і зрештою обернути конкурента на компаньйона. Навіть на такому тлі ймовірне виникнення нових зв'язків і комунікацій.

Риби

Сережка, KLEOM (Strong & Precious)

Головним викликом у першій половині року для представників знака Риб буде пошук джерел ресурсів — енергії, впевненості, заробітку. І до середини травня шанс збагатити себе у всіх сферах з’явиться — зокрема, цей період дозволить закласти або поповнити фінансову подушку. Ви зможете потішити себе, придбавши щось цінне, давно бажане. У цей час ефективними будуть косметичні процедури, масажі — вони знімуть емоційну напругу. Наповнитися позитивом допоможе спілкування з коханими, друзями, улюблена справа. Не соромтеся, демонструйте світові свої таланти, це додасть впевненості та сил.

З березня світ час від часу може спускати з небес на землю і давати уроки відповідальності, практичності, усвідомленості. Можливо, перед вами постануть такі філософські питання, як-от: що я хочу від свого життя? що є моїм життєвим дороговказом? Шукайте відповіді на них у медитації та інших духовних практиках.

Друга половина літа може принести надмірну чутливість у взаєминах, і ваша енергія буде спрямована на обстоювання власних кордонів. У такі моменти важливо не перетягти струну. Раціональне рішення — перенести фокус уваги з партнерських стосунків на власне життя і його радощі. Для представників знака Риб, народжених з 19 до 26 лютого, актуальними будуть питання особистісного росту. Ваші давні зусилля можуть дати плоди, а ви — отримати визнання. Сміливо беріть на себе зобов'язання і крок за кроком простуйте до своїх цілей. Все, що ви започаткуєте зараз, буде потенційно успішним у майбутньому.

Авторка гороскопа: Марина Губарева

Що треба знати про платформу Strong & Precious?

Головна ідея Strong & Precious — представити українські ювелірні бренди широкій міжнародній спільноті та інсайдерам модної індустрії. Проєкт представляє потужний ювелірний потенціал України.

Немає особливого правила чи теми, яка об’єднує вибрані дизайни, окрім українського походження. На платформі представлені різноманітні типи та стилі ювелірних виробів: деякі з них більш архітектурні й складні, деякі — знаходять натхнення в національних традиціях і візерунках.

Назва Strong & Precious віддзеркалює поточний контекст, який об’єднує всіх українських дизайнерів, — яскраві ювелірні вироби та сильні характери.

Над зніманням працювали:

Фото: Andrew Grey
Освітлювач: Oleksander Mischenko
Стиль: Tetiana Nemchenko
Асистент стиліста: Vlad Askerov
Макіяж: Svetlana Rymakova
Зачіски: Pavel Lotnik
Сет-дизайн: Oleksandra Arsalani @mutabor_mutabor
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Модель: Kristy Ponomar @InterModels

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.