До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Нью-Йорку біля будинку Керрі Бредшоу вивісили український прапор

У Нью-Йорку на будинку, де проживала героїня серіалу "Секс і місто" Керрі Бредшоу, з'явився прапор України. Його вивісили біля входу в таунхаус. Український символ помітила Мар'яна Соха й повідомила про це у своєму Facebook.

Фото: https://www.facebook.com/maryana.sokha

Мар'яна Соха опублікувала світлину, де вона біля входу в будинок. "Швидше за все, я не постила б фото з "апартаментом Керрі Бредшоу", але тут така ситуація...", – написала пані Соха у своєму дописі.

Реклама

За сюжетом серіалу "Секс і місто", Керрі Бредшоу жила у квартирі, яка була розташована в нью-йоркському Верхньому Іст-Сайді. Насправді цей будинок розташований у районі Вест-Вілледж. Таунхаус із коричневого каменю був фоном для багатьох сцен серіалу: головна героїня писала свою колонку, сидячи за столом поруч з вікном, чи проводила час з чоловіками на сходинках біля дому.

Цю будівлю було зведено за проєктом архітектора Роберта Мука у 1866 році. Після шаленої популярності серіалу "Секс і місто" таунхаус став одним з улюблених місць у Нью-Йорку серед прихильників культового шоу. Слава цього місця позначилася на його ціні — у 2012 році будинок придбав анонімний покупець за рекордні 9,85 млн доларів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.