До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая і Том Голланд — наймиліша пара Голлівуду

У історії знімання франшизи "Людина-павук" романи акторів, здається, — щось, що неодмінно трапиться. Тобі Магвайр і Кірстен Данст започаткували цю тенденцію в ранніх нульових. Згодом естафету підхопили Емма Стоун та Ендрю Гарфілд, а тепер Зендая й Том Голланд. У цьому матеріалі згадуємо наймиліші моменти життя пари упродовж останніх кількох років.

Червона доріжка

Зендая і Том подорожували разом по всьому світу, й робили навіть найвиснажливіші престури веселішими одне для одного. "Кожен заслуговує на таку рекламу від Тома Голланда", — жартівливо написала Зендая під кадром з прем’єри "Людини-павука: Повернення додому" у 2017 році, коли Том відтворив позу Вілла Сміта на червоній доріжці SAG Awards 2007 з дружиною Джадою Пінкетт Сміт.

Реклама
День народження

Зендая відзначила 26-й день народження Тома чорно-білим портретом їх обох, а також підписом: "Найщасливішого з днів народження тому, хто робить мене найщасливішою <3".

На 25-й день народження Зендаї Том опублікував такий же милий допис в Iнстаграмі. "Моїй ЕмДжей, — писав Том, — найщасливішого з днів народження. Зателефонуй мені, коли прокинешся". Відповідь Зендаї в коментарях: "Телефоную зараз <3".

Очевидно, Том великий шанувальник дописів "З днем народження!", адже присвятив такі ж Зендаї у 2019-му та 2018-му роках.

Met Gala

Зендая розповіла британському Vogue, що її "улюбленим" Met Gala був захід 2018 року, присвячений темі "Божественні тіла: мода і католицизм", на якому вона надягла сукню-обладунки Versace, натхнену Жанною д’Арк. Очевидно, Тому сукня сподобалася так само, як і всім прихильникам Зендаї. "Вітайте, королеву", — підписав він її знімок в Iнстаграмі.

Небезпечні трюки

Зендая опублікувала в Iнстаграмі світлину з Томом під час знімання на Мангеттені. У коментарі британському Vogue вона сказала: "Це кадр зі знімання фільму "Людина-павук: Далеко від дому". Ми мали завершити знімання в Нью-Йорку, де не можна перекривати вулиці. Тому люди просто спостерігали, як ми знімали цю сцену, де вдавали, що літаємо на павутині містом. Тож щоразу, коли ми підіймалися вгору, ми намагалися зробити кумедний вираз обличчя чи махнути спостерігачам рукою".

Між дублями

У 2019 році Зендая опублікувала жартівливий допис до дня народження Тома. "Це також з фільму "Людина-павук: Далеко від дому", — сказала вона британському Vogue про знімок вище. — Здається, ми були в Празі. На фото ми дуже розслаблені. Було спекотно, і ми всі просто тусувалися та відпочивали, поки знімальна група готувалася до наступної сцени. Я подумала, що це було миле фото, тому що вся банда відпочивала разом".

Віддавати разом

"Я думаю, що у нас є найкраща у світі Людина-павук у реальному житті", — підписала Зендая відео емоційного візиту до пресвітеріанської дитячої лікарні Нью-Йорка, де Том розмовляв з пацієнтами в образі супергероя.

За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.